Més esport

El primer mundial júnior, a casa

Surf de vela. La Costa Brava és l'escenari del primer campionat júnior en tota la història de l'associació de professionals de la modalitat

La platja del Cortal de la devesa és l'escenari des d'ahir i fins diumenge del PKRA / IKA Freestyle Júnior Campionat del Món de Kiteboard, que compta amb 50 nens i nenes que intentaran ser proclamats per primer cop com a campió del món júnior de kiteboard. És el primer campionat júnior que es disputa en tota la història de la Professional Kiteboard Riders Association (PKRA) i disposa de les millors promeses mundials tant masculines com femenines d'aquesta modalitat i que, per edat (tenen entre 8 i 16 anys), no poden participar en el circuit mundial; que el mes passat ja va passar per aquest mateix escenari de la Costa Brava. La competició es disputarà davant del càmping La Ballena Alegre, en la modalitat freestyle i amb el sistema d'eliminatòries. Cada participant disposarà de 7 minuts per mostrar tot el seu repertori de maniobres i salts als jutges.

Ahir, els participants van formalitzar les inscripcions i van poder fer els entrenaments en unes condicions òptimes, amb un vent tèrmic. També es va procedir a la presentació de l'esdeveniment, que compta amb representants d'Alemanya, França, el Regne Unit, Holanda, Itàlia, Polònia, la República Txeca, Bèlgica, Noruega, Rússia, Mauritània, Mèxic, Xina, la república Dominicana i Colòmbia; a més dels catalans i especialistes de la resta de l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.