Més esport

Es trenca l'hegemonia

Ciclisme. Transpyr. Zugausti i Argelaguer posen fi a la ratxa de Zamora i Llordella després d'arribar tots junts a la meta

Ibon Zugausti i Roger Argelaguer (Bicis Esteve) es van apuntar la tercera etapa de la Transpyr, la reina de l'edició d'aquest any. I ho van fer amb el consentiment dels grans dominadors, Pau Zamora i Joan Llordella (Buff International), que després de guanyar les dues anteriors amb un ampli marge, no van disputar l'esprint en l'arribada d'una etapa que va tenir en la gran quantitat de punxades la nota predominant de l'última jornada que es disputava íntegrament a Catalunya amb perfil que es corria a Catalunya –també era la més llarga i tenia 3.500 metres de desnivell. Fins ahir, la llista d'abandonaments ja era de 15, amb la fatiga i els cops de calor com a principals causes.

En la versió de carretera, el tram cronometrat se'l va adjudicar Borja Sánchez (El 9 Esportiu). Un atac a les primeres rampes del Port del Cantó li va servir per completar gairebé tot el tram en solitari i amb 4 minuts de marge sobre el segon. La Transpyr abandona avui territori català, i segurament la calor, per arribar a Aínsa.

3a etapa BTT (128km)
1r Ibona Zugausti i Roger Argelaguer (Bicis Esteve)
a 5h53:00
2n Pau Zamora i Joan Llordella (Buff International)
m.t.
3a Road (135 km, 25 crono)
1r Borja Sánchez (El 9 Esportiu)
1h14:00
2n Rafael Pedret
a 4:00


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

D’adular l’indià a fer l’indi per l’Amèrica

 

Altes d’última hora

Barcelona
 
 

Danjuma entra, Valery surt

Girona
 

El desnivell no enganya

Navia de Suarna / Girona
 

Catalunya agrada

CERDANYOLA DEL VALLÈs
 

Badosa sobreviu a Ruse

BARCELONA / NOVA YORK
 

La final és a tocar

CERDANYOLA DEL VALLÈS