Més esport

La tercera, en la quarta

Ciclisme. Transpyr. Zamora i Llordella (Buff International) i Strauss recuperen el seu domini en l'etapa que entra en territori Lapao

La Transpyr inicia avui la segona meitat del recorregut, pel que fa al nombre d'etapes, amb Pau Zamora i Joan Llordella (Buff International) altre cop com a guanyadors d'etapa, després d'aconseguir la tercera ahir, amb 100 quilòmetres entre el Pont de Suert i Aïnsa. Tot, en una jornada que altra vegada va quedar marcada per les altes temperatures, malgrat les previsions de pluja, una situació que va tornar a provocar més abandonaments. També va aconseguir la seva tercera victòria d'etapa (de quatre) l'austríac Axel Strauss, que ha caigut al tercer lloc en la general, a set minuts del líder, Jordi Ferré. Borja Sánchez (El 9 Esportiu) és segon, a cinc.

Els supervivents tenen avui 95 quilòmetres i 1.900 metres de desnivell pels millors camins de Sobrarb i Jacetània, en BTT, i 132 i 5 ports (dos de cronometrats) per a la versió de Road.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.