GOLF

CHALLENGE TOUR

Espès, molt espès

Jordi Garcia Pinto se situa amb un pobre +3 després del primer dia a Finlàndia

Amb una primera jornada tan espessa és complicat d'aconseguir passar el tall en un torneig de Challenge Tour. El golfista de Canet d'Adri va completar el seu primer recorregut en el torneig de Vanajanlinna, a Finlàndia, amb un total de 75 cops, tres sobre el par del camp. Sortint des del forat 1 va sumar bogeys en el primer, en el 5, 12 i el 18, i només va poder-ho compensar amb dos birdies en els forats 3 i 17. Tot plegat, massa pobre per ser competitiu.

Això d'aixecar-se tan aviat (van començar el recorregut a 2/4 de 8 del matí) no va provar gaire a cap dels companys de partit de Garcia Pinto. Charles-Edouard Russo va sumar +9, i l'amateur finlandès Kalle Samooja en va sumar 4. El primer líder és Ryys Davies, amb 66 cops, a nou, per tant, del jove de Canet d'Adri.

SK GOLF

NOM 1 2 3 4 TOTAL 1. R. Davies 66 - - - -6 1. A. Ahokas 66 - - - -6 3. J. Olesen 67 - - - -5 4. J. McLeary 68 - - - -4 5. J. Clement 69 - - - -3 5. A. Zanini 69 - - - -3 98è J.G. Pinto 75 - - - +3


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.