Més esport

La I Pujada vertical al Castell de Morella esdevé tot un espectacle

David Prades i Maria Pilar Prades s'imposen en l'ascensió des de l'Hostal Nou fins a la Plaça d'Armes del Castell, punt més alt de la ciutat

La I Pujada vertical al Castell de Morella s'ha convertit en un autèntic espectacle esportiu. Més de cinquanta corredors han realitzat el trajecte entre l'Hostal Nou i la Plaça d'Armes de la fortalesa, punt més elevat de la localitat. David Prades, en la categoria masculina, i Maria Pilar Prades, en la femenina, han estat els vencedors.

La sortida a l'Hostal Nou es fa a 837,5 metres i l'arribada és a 1.062,5 d'altitud. Per tant, són 244 metres d'ascensió continuada, en només 2,1 quilòmetres. Calculant la mitjana de pujada en tant per cent, es pot parlar d'un desnivell del 12,1 % en tot l'ascens. Unes xifres que demostren la dificultat i duresa d'aquesta prova que ha estat tot un repte per als competidors.

El recorregut des de l'Hostal Nou continuava per la coneguda com costa de Sant Vicent. Ha entrat un moment a la carretera que uneix la N-232 i el portal de Sant Mateu i ha seguit fins a aquest portal.

Un cop dins del nucli urbà, els corredors han pujat les escales de la coneguda com a Gran Via, han passat per l'Arxipresta , i han encarat la pujada fins a les portes del Castell.

Després, dins del monument, completaven tota la pujada fins a la Plaça d'Armes, el punt més alt de Morella.

El pòdium en la categoria masculina l'han format David Prades, amb un temps de 11.19 minuts, Óscar González, amb 11.43, i Roberto Prades, 11.54. A la femenina, s'ha imposat María Pilar Prades, completant el recorregut en 14.05 minuts, a Sofia Garcia, amb 14.33, i Fanny Barreda, amb 14.54.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia