Més esport

Agres acollirà la 50 Marxa de Veterans del País Valencià

Forma part del calendari anual d'activitats de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada (FEMECV).

Agres acollirà el diumenge 16 de febrer la 50 Marxa de Veterans del País Valencià. L'activitat, organitzada enguany pel Centre Excursionista les Caves en la celebració del seu 10é aniversari, començarà a les 8 hores des de la Plaça de l'Assut d'aquest poble i consistirà en recórrer 16km per la part agresana i alfafarenca de la Serra Mariola, per on es podrà gaudir de l'aroma de les herbes, de la bella vista de la contornada i de les diverses caves, construccions on s'emmagatzemava la neu per a després abastir tots els pobles de la rodalia.

Les persones interessades a participar en la Marxa es podran inscriure fins el 13 de febrer en la pàgina web de Mychip (www.mychip.es ) on també trobaran tota la informació relativa a l'esdeveniment.

El preu de la inscripció oscil·la entre 8€ i 12€ segons el termini de la inscripció i si posseeixen, o no, la llicència federativa. Hi haurà detalls per a tots els participants i trofeus per als primers classificats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.