VOLEIBOL

Casilla, un altre cop de pega

No jugarà l'europeu per una lesió de la qual ja està recuperat

Tampoc no hi seran Saucedo (SPiSP) ni el català Iban Pérez

El jugador alcoverenc del Sòria Pep Casilla ha caigut de la llista inicial de 22 jugadors que va donar el seleccionador espanyol, Julio Velasco, a causa d'una lesió intranscendent, i no jugarà el campionat d'Europa, que es disputarà des de dijous fins al dia 13 a Turquia i en el qual el conjunt estatal defensa el títol que va obtenir el 2007 a Rússia. L'experimentat jugador del conjunt del Duero va tenir un vessament en un genoll en els entrenaments amb la selecció. L'endemà ja no el tenia inflamat i els metges del seu club li han fet proves que demostren que no té res, tot i que com que es tracta del genoll que fa dos cursos el va obligar a passar per la sala d'operacions per un trencament de menisc i lligaments, sempre li pot generar molèsties. Velasco ha preferit no assumir riscos i no l'ha convocat. Casilla està de pega i ja es va perdre a mitjan d'agost el premundial de Sèrbia, en el qual Espanya va certificar la seva presència en el mundial del 2010. Estava concentrat al CAR de San Cugat amb la resta de la plantilla i va haver de ser substituït per Israel Rodríguez perquè tenia un procés víric.

Una altra de les absències destacades és la de l'oposat sevillà del SPiSP Gustavo Saucedo i també sobta l'absència del jugador català Iban Pérez, un baluard indiscutible en les darreres cites que ara queda fora per la presència dels oposats Guillermo Falasca i Barcala. Tant Saucedo com Pérez estaven inclosos en la llista inicial de 22 jugadors. L'únic jugador català de la convocatòria és el palafrugellenc del CAI Terol Francesc Llenas, que en el darrer exercici va guanyar la lliga amb el seu equip i va ser finalista en la copa. Llenas ha accedit a la llista per substituir Alexis Valido, que té problemes físics en un bessó. La selecció espanyola es trobarà Eslovènia (dijous), Grècia (divendres) i Eslovàquia (diumenge) en la primera fase.

CONVOCATÒRIA

G. Falasca Oposat (Piacenza)
J.L. Lobato Lliure (Unicaja)
F. Rodríguez Receptor (Terol) G. Hernán Col·loc. (Terol) A. Salas Central (Sòria) M.Á. Falasca Col·loc. (Belchat.) J.C. Barcala Oposat (Unicaja) J.L. Moltó Central (Stamplast) J. García-Torres Central (Palma) M. Palharini Receptor (Vigo) Sergio Noda Receptor (Unicaja) Manuel Parrés Central (UCAM) I. Rodríguez Receptor (Taranto) Francesc Llenas Lliure (C.Terol) Entrenador: Julio Velasco. 2n entrenador: Toni Alemany.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Entre el públic

 
OPINIÓ

Resposta a Benjamí Pons

ENCAPÇALA LA MOCIÓ DE CENSURA A LA FCP
 
 

Una altra lliga catalana

Girona
 

Sylvain Francisco, el del Manresa

KAUNAS (LITUÀNIA)
 

Una estrena amb recels

Girona
 

Bregats en decepcions

Girona
 

El peatge d’un estadi obsolet