CICLISME

COPA GIRONA DE BTT

Francesc Freixer guanya la prova inaugural de la copa Girona

La copa Girona de BTT es va iniciar amb la prova que es va disputar a Bescanó, i el primer guanyador va ser Francesc Freixer (Bicis Esteve). El corredor de Folgueroles va cobrir els 30 quilòmetres de recorregut en 1h26:21, i va treure mig minut al segon classificat Roger Argelaguer (Pocara Joiers). La tercera plaça va ser per al bisbalenc Dani Vancells (Girona Bike), que va arribar a 41 segons. El primer master-30 va ser Santi Martínez (Bicis Esteve), sisè de la general, mentre que el primer lloc en sub-21 va ser per a Adrià Valls (Radical Bikes), novè.

En la prova de 20 quilòmetres per als cadets i infantils, veterans i noies, la victòria va ser per al cadet Gerard Álvarez (Obra Nova Bigor), amb 57:34, que va superar Edgar Valero (Bicis Esteve) de més de dos minuts. La primera noia classificada va ser Rosa Maria Riera (Delfin Verde), el primer veterà, Joaquim Esparraguer (Medina Llagostera), mentre que el primer infantil va ser Miquel Serra (Monbike).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.