Es presenta a Montroi la XII Mitja Marató Vall dels Alcalans

Ha tingut lloc a Montroi la presentació de la XII edició de la Mitja Marató Vall dels Alcalans, una cursa organitzada per la Colla de Córrer «A Peu Pla» que se celebrarà el proper 25 de setembre a la població abans esmentada; cal afegir que cada vegada aplega més corredors d'arreu del País Valencià i que any rere any es consolida com una correguda característica en el panorama de les mitges maratons populars pels seus trets particulars, que li confereixen fesomia pròpia.

L'acte s'ha celebrat a la Unió Artística Musical de Montroi, on s'han congregat diferents personalitats locals i comarcals, col·laboradors, atletes de diferents pobles i habitants de la comarca.

Han intervingut: Marcos Campos, com a membre de la Colla de Córrer «A Peu Pla»; Recaredo Agulló, gran coneixedor de l'atletisme popular i estudiós de la història d'aquest esport al País Valencià; José Polo, alcalde de Montroi, i Cristòfol de los Dolores, President de la Colla de Córrer «A Peu Pla». També han acudit a l'acte, Luis Merino, regidor d'esports de l'Ajuntament de Real; Vicent Bosch, president de la Mancomunitat «Vall dels Alcalans», i Laura Sanjuán, alcaldessa de Montserrat.

Els parlaments s'han centrat a destacar l'esforç diari que han fet els membres de la Colla de Córrer de forma altruista, així com l'agraïment a les institucions, associacions i patrocinadors que han donat suport a la cursa des dels seus inicis i que han fet possible el seu desenvolupament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.