FUTBOL SALA

El Vila-seca continua invicte en la primera estatal A

El Yesos Vilper Vila-seca va obtenir contra el Sícoris el segon triomf de la temporada en tres partits i continua invicte. La lesió d'Àlex durant l'escalfament no semblava un bon presagi i més si és té en compte que Benito no podia jugar. A més, els lleidatans es van avançar en el minut 5. El Vila-seca es va sobreposar i abans del descans Isra va empatar amb un xut llunyà. Cordo va fer el 2-1 i Chimo va marcar el tercer quan tot just s'havien disputat cinc minuts del segon temps. Amb el 3-1, els visitants es van arriscar i van posar un jugador en el lloc del porter. Miguel, el porter del Vila-seca, va fer bones intervencions. Al davant, el Vila-seca va enviar una pilota al pal i va malbaratar diverses ocasions fins que Isra, des del seu propi camp, va fer el 4-1.
Y. VILPER VILA-SECA
4
SíCORIS
2
YESIOS VILPER VILA-SECA:
Raúl, J. Cañadas, Cordo, José Díaz, Jonatan, Chimo, Isra, Isaías, Àlex i Miguel.
SÍCORIS:
Jordi, Ignacio, Pau, Joan Josep, Arnau, Roc Bernat, Juan José, Jose Antonio, Robert, David i Gerard.
0-1 (5') Arnau.1-1 (17') Isra. 2-1 (24') Cordo. 3-1 (25') Chimo. 4-1 (38') Isra. 4-2 (38') Ignacio.