Més esport

Arenys de Mar acaba per fi el camp de futbol

L'empresa constructora Copcisa va acabar finalment ahir les obres del camp de futbol de l'Arenys. Tot i així, l'Ajuntament encara no ha fet la recepció dels treballs, que van amb mig any de retard, i la previsió és que no es pugui inaugurar fins al març. Segons el regidor d'Urbanisme, Xavier Masgrau (JuntsxArenys), encara manca l'informe favorable dels Bombers abans de donar per acabada l'obra. Serà aleshores, segurament la primera setmana de febrer, quan l'Ajuntament podrà penalitzar l'empresa pel retard acumulat. Les obres que han permès renovar les instal·lacions, incloent les grades i els vestidors, han representat una inversió d'1,5 milions d'euros, en gran part gràcies als ajuts rebuts de la Diputació.

El president del Club de Futbol Arenys, Joaquim Doy, assegura que la previsió és poder inaugurar el camp al març. En aquest sentit, ja estan treballant, tal com van anunciar, per fer un amistós amb el Llagostera, pel vincle que hi ha amb el seu entrenador, l'arenyenc Oriol Alsina, i jugadors arenyencs. Encara que es disputi entre setmana confien a poder omplir el camp, que amb les reformes ha passat a tenir una graderia amb 430 seients sota coberta. Abans de la inauguració s'ha de resoldre la concessió del bar, que el mateix club s'ha mostrat interessat a portar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.