preguntes

JORDI BASTÉ

Barbaritats al Bernabéu i al Camp Nou

1.

COM
d'insensat ha de ser un futbolista que diu que quan tingui 60 anys no podrà sortir fins a les sis de la matinada i que, per això, ho fa ara amb 30? Qui és l'assessor d'aquest personatge que es diu Guti, que és tan difícil que a la capital d'Espanya vegin que és un mal innecessari per a un equip? Quin deute històric té el club amb aquest futbolista?

2.

SABÍEU
que Guti ha gravat els cors d'una de les cançons del nou treball discogràfic de l'inclassificable Joaquín Sabina?

3.

PER QUÈ
em quedo parat quan llegeixo al diari Público que hi ha una guerra al vestidor entre Iker Casillas i Raúl perquè el primer treu protagonisme al capità, fet que comença a estar mal vist per la directiva del Real Madrid?

4.

PER QUÈ
l'entrevista a Florentino Pérez a Cuatro acaba convertint en víctima l'entrevistat pel to groller, de burla i de bar ple de gent jugant al dòmino dels dos entrevistadors que, aprofitant que coneixen el president del Real Madrid, s'hi acarnissen?

5.

SABÍEU
que hi ha gent en la junta directiva del Barça que està tranquil·la perquè hi havia algun directiu a Perpinyà que va ser baixa i que la seva absència va frenar una part important de les inevitables filtracions?

6.

SABEU
quina ha estat l'última obra de teatre que ha pogut anar a veure l'entrenador del Barça, Pep Guardiola? Resposta: la deliciosa Non solum de Sergi López a la sala tallers del TNC fa aproximadament un mes.

7.

PER QUÈ
s'està viciant tant el debat de Joan Laporta amb la política i les pròximes eleccions tant a la presidència de Catalunya com a la del Barça que crea unes tertúlies enceses, angoixants i cridaneres al voltant de la figura del president blaugrana? Per què Joan Laporta no es distancia, encara que sigui uns mesos, de l'entorn polític, perquè pot acabar com el rosari de l'aurora?

8.

SUMA
o resta per a Joan Laporta que dos personatges tan dispars com el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i la portaveu del PP al Congrés, Soraya Saenz de Santamaría, hagin criticat el populisme polític del president del Barça?

9.

COM
se li acut, a l'exdirectiu Joan Franquesa, anunciar ara la seva dimissió quan és l'iniciador de la guerra interna a través de la petició que fa al director general del Barça, Joan Oliver, que l'investigui per la seva voluntat de ser candidat a la presidència? Queda clar que ara no ho serà, oi?

10.

HI HA
algú que em pugui explicar exactament què pensa Mauricio Pochettino de la situació de Raúl Tamudo en l'equip, més que res perquè fer-lo jugar dimecres contra el Getafe en la copa em va fer desordenar les idees que tenia d'un jugador que estava més a fora que a dins?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.