L'OBSCUR DEL RETRAT

Cacics en l'esport

A Chamartín. Des de la superioritat només es pot tenir estómacs agraïts, mai no crear lleialtats. L'entrenador xilè, home que era respectat, ara és una diana. La culpa és d'ell. Un exemple, haver acceptat el traspàs de jugadors que volia. Si Robben i Sneijder li agradaven, no havia de permetre que Florentino els allunyés del club per no voler tenir jugadors fitxats per Calderón. El pretès riu econòmic baixa primet primet; el deute és gros i gran. La jugada de vendre el camp com tresor del Madrid Olímpic 2016 s'ha esfumat. Hi ha rumors de nervis en els arriscats avaladors, Banc de Santander i Caja Madrid. Havien oblidat que amb els diners no s'hi juga.

A la federació espanyola. En Cruyff seleccionador nostre els ha fet tremolar. Volen vetar que la selecció catalana jugui contra l'Argentina. Democràcia? I tant que sí, a l'espanyola, el que passa amb l'Estatut està al nivell de les èpoques més corruptes de la Restauració del segle XIX. Tot en trampa. Però des de Catalunya hem d'aguantar.

A la premsa. Les crítiques van contra Pellegrini i Valdano al Madrid i contra Villar a la federació. Molt em temo que hi ha massa periodistes que han oblidat el que van estudiar a la universitat del codi deontològic. Si els responsables darrers són Florentino o la federació no s'entén aquest oblits. En José Maria Garcia va fer unes declaracions terribles contra aquesta gent. Ja potser és hora de començar a fer punta al llapis.

Consejo Superior de Deportes (CSD). Una amenaça amb falta total d'honor ha fet impossible el Catalunya-Espanya de futvòlei a la platja de Coma-ruga (el Vendrell). Ni contracte signat, ni escrits que ho confirmaven. Res de res, a l'estil inquisitorial i dictatorial espanyol. Vaja el de sempre, l'esquerra espanyola i la dreta espanyola, altre cop, demostren que són iguals. Drets per a ells; per a la resta repressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Biles continua regnant

Girona/París
 

El càsting de Hansi Flick

 
 

Feliç retrobament amb el joc

Girona
 

Un gol que allibera

Girona
 
Som un Clam i Suma Barça, nous grups d’opinió blaugrana

L’entorn es mobilitza

barcelona
 
PARÍS EN JOC

Amb Jon Rahm al forat 18 del torneig de golf

 

Oriol Romeu ja és a Catalunya

Girona