L'OBSCUR DEL RETRAT

Masia d'or

Des del món del futbol al de la justícia hom sap que, aquesta, duta fins a les últimes conseqüències molt sovint esdevé la més errònia de les decisions, fins i tot, injusta. La justícia s'ha fet pels homes i per als homes, no els homes per a la justícia. Aquesta reflexió, que ens ve des dels inicis de l'època clàssica grega i de la raó, no s'aplica vers Catalunya i la seva gent. Des de la befa i escarni de l'Estatut aprovat pels catalans, fins, salvades totes les distàncies i tot el que és reconeixement als indiscutibles mèrits d'en Messi, a la Pilota d'Or del futbol mundial, que l'ha guanyat la Masia, la que fa escola any rere any. Aquest planter de futbolistes que encarnen el futbol més selecte i la qualitat més exquisida. Al planter, i tot el que significa, se li hauria d'atorgar una part molt considerable d'aquest triomf més que merescut de Messi, Xavi o Iniesta. I els que darrere vénen i vindran.

Un projecte que s'estén arreu del món i que el temor a veure què farà o deixarà de fer Joan Laporta en el món de la política explica aquest linxament que cada dia es fa en els mitjans de comunicació al president del Barça i, de passada, intenta amagar els èxits admirables del club dirigit per ell.

La Masia continuarà treballant igual, de valent, amb el pròxim president. És un patrimoni del futbol català universal i un exemple que cal seguir. Serà el planter el que ajudarà demà en la lluita contra el Dinamo i el que toqui.

Darrere tota aquesta feina hi ha una munió de gent que és partícip públic d'aquest premi, això és, entrenadors de totes les categories, educadors, metges, fisioterapeutes, etc. Caldria buscar una data, i amb tothom que ha estat lligat a la Masia des d'aquell llunyà 1979 –amb Núñez de president– ençà per fer una festa en què hi hagi llaminadures, refrescos, cava i xampany al gust i llibertat de cadascú.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.