preguntes

JORDI BASTÉ

Diferències inexplicables

1.

PER QUÈ
en les eleccions a la presidència del Barça tots els periodistes ja estem separant injustament el gra de la palla dels qui considerem que seran candidats i dels qui no? Per què no donem cap opció a Agustí Benedito que és un senyor preparat, barcelonista i amb recursos però, això sí, anònim i, en canvi, estem convençuts que Jaume Ferrer tindrà les firmes, tot i jo no ho tinc clar perquè és tan anònim com Benedito?

2.

PER QUÈ
marquem diferències entre Jaume Ferrer, Agustí Benedito, Sandro Rosell, Alfons Godall i, fins i tot, si s'arribés a presentar Ferran Soriano, si tots han sortit de la junta o de l'entorn inicial de Joan Laporta?

3.

PER QUÈ
Jaume Ferrer no ha dimitit del seu càrrec en la junta, com sí que ho va fer Joan Franquesa, si va ser ell qui ho va destapar tot, qui estava més dolgut i qui es va emprenyar més amb el director general del Barça, Joan Olivé? Per què es va quedar allà dins si, segons la SER, que estava ben informada, va ser escridassat per part del president Laporta per haver anunciat que seria candidat?

4.

QUÈ
va passar en només tres dies si resulta que a Abu Dhabi, durant el mundial de cubs, Jaume Ferrer va estar a punt d'anunciar que s'ajuntava amb la candidatura més que probable d'Alfons Godall que anunciarà en les pròximes setmanes en roda de premsa?

5.

A QUI
hem d'ovacionar per aquest nou encert del club que és la caravana de les sis copes que recorrerà tot el país? Per què el nou president i la nova junta directiva hauran de cuidar molt aquests detalls que han fet molts cops de l'equip de treball de Joan Laporta un grup amb idees que no havien tingut les anteriors juntes directives? No és aquesta caravana una aproximació al territori, no només a les penyes, sinó també als socis i aficionats de diversos pobles i ciutats de Catalunya?

6.

PER QUÈ
cal posar-nos drets i aplaudir també aquest llibre d'Angle Editorial, escrit pel Jordi Finestres i amb fotografies del Miguel Ruiz, que compta amb el vistiplau de Pep Guardiola i l'equip i en què es veuen les interioritats o la intimitat del vestidor del Barça de les sis copes? Per què el llibre és magnífic i, a més, els 39 euros que val estan destinats íntegrament a fins benèfics?

7.

PER QUÈ
la junta directiva del Barça no es comença a plantejar una protesta formal, per molt que estiguin lligats de mans i peus amb les televisions, contra la reiteració dels horaris de nit en els partits del primer equip de futbol? No seria més normal, per un cop i sense que servís de precedent, que el Barça hagués pogut jugar el dia de Reis en un estadi ple de nens i nenes?

8.

SERAN
Alves, Milito i Maxwell titulars contra el Vila-real aquest vespre després d'haver tornat als entrenaments abans d'hora? Algú aposta doble contra senzill que Andrés Iniesta no jugarà ni avui, ni dimarts en les semifinals de la copa contra el Sevilla perquè, tot i que la recuperació va molt bé, és millor no arriscar?

9.

ALGÚ
va escoltar com jo Cristiano Ronaldo quan en la gala del FIFA World Player es va referir a Xavi Hernández com «Javi»? A veure: tant costa fer directament la tx («Txavi») o, fins i tot, com fan alguns col·locar-li una i («Iavi»)? Com se li va ocórrer dir-li «Javi»?

10.

ALGÚ
s'ha mirat les votacions del FIFA World Player aquestes festes? (És molt recomanable). Mireu-les i decidiu, si us plau, quins seleccionadors i capitans estaven sota la influència de substàncies estupefaents. Divertiu-vos una estona... i bon any 2010!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.