preguntes

JORDI BASTÉ

Balls olímpics i ofertes lògiques

1.

PER QUÈ
tant embolic amb l'oferta de Pep Guardiola si el que seria irracional és que el club no hagués preparat una oferta per a l'entrenador del Barça? No és normal que Laporta hagi parlat amb l'entrenador de veure's un dia i parlar i que Joan Oliver ho hagi fet directament amb el representant del jugador, Josep Maria Orobitg? On és la raresa?

2.

QUANTA
gent pregarà perquè s'acosti mitjan de febrer i torni la lliga de campions, ja que fins llavors la renovació de Pep Guardiola –però sobretot l'avorrit tema de les eleccions, aliances i els possibles nous precandidats, batalles internes i externes– prendrà un irracional i esgotador protagonisme?

3.

SABEU
que una de les màximes preocupacions futbolístiques de Pep Guardiola d'aquest inici de 2010 és que la sortida de la pilota des del darrere no és tan fluïda com l'any passat? Sabíeu que va ser un dels temes de la conversa que van mantenir Gerard Piqué i l'entrenador del Barça dilluns passat en un sopar privat entre tots dos?

4.

ALGÚ
em pot explicar quina és la petita companyia discogràfica que té el porter del Barça José Manuel Pinto, que és declara, per cert, gran fan i especialista en música rap? Per què sembla que és un tema que porta molt amagat?

5.

SABEU QUE
el Tricicle Joan Gràcia, padrí de l'espectacle de ball Brodas que es representa al teatre Victòria de Barcelona, vol convidar el medallista olímpic de gimnàstica Gervasi Deferr no només a presenciar en directe el xou, sinó també a actuar amb la companyia un dia dalt de l'escenari, ja que el gimnasta és un fan i un expert en hip-hop i totes les seves variants?

6.

QUI
és l'enemic que guia Jordi Hereu en les polítiques comunicatives de l'Ajuntament de Barcelona? És normal que l'alcalde faci una roda de premsa on gairebé no accepti preguntes i en lloc d'anunciar i explicar amb quines subseus li agradaria comptar per als Jocs d'Hivern del 2022 ho deixa tot obert perquè comenci una espècies de subhasta entre diferents llocs de muntanya del país?

7.

ERA NECESSARI
que Jordi Hereu quedés tan malament amb Aragó? Costava tant haver fet una trucada a l'alcalde de Saragossa, Juan Alberto Belloch, i el de Jaca, Enrique Villarroya, tots dos del mateix partit polític que l'alcalde de Barcelona, avisant-los de la legítima aspiració d'Hereu? És necessari també que Belloch intenti ara apagar el foc amb benzina dient que «Hereu no és benvingut a Saragossa»?

8.

ALGÚ PODRIA
explicar quant ha costat aquesta temporada la plantilla del Real Madrid de bàsquet, que encara continua fitxant sense parar? Qui val més al seu respectiu món: Marko Jaric, el nou fitxatge de la plantilla blanca, o la seva espectacular parella, la model brasilera Adriana Lima, reconeguda com una de les belleses més espectaculars del món?

9.

PER QUÈ
entre la dona de Jaric i Cristiano Ronaldo el Real Madrid ja té models per a la nova línia de roba interior que volen impulsar, ja que Adriana Lima és imatge de Victoria's Secret i el futbolista l'hem vist amb calçotets Armani aquests darrers dies?

10.

QUI
es podia imaginar que el millor llançador de pes espanyol, Manolo Martínez, seria tan hàbil d'acabar sent actor? Sabeu que ja ha rodat una pel·lícula, Estigmas, al costat de la catalana Marieta Orozco, i que va ser presentada fa un parell de mesos al festival de cinema de Valladolid? A què no coneixíeu, però, que començarà a rodar aviat un altre film dirigit per Daniel Calparsoro, on farà de Goliat en l'adaptació del còmic del Capitán Trueno al costat d'Elsa Pataky?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.