PRINCIPI O FINAL

El partit més important

Sembla mentida, però abans del partit de dimecres contra l'Inter de Milà de la lliga de campions, el Barça n'ha de jugar un altre, també molt important, contra un equip molt pitjor, amb menys prestigi, però que s'està jugant la temporada: el Xerez. Sembla mentida, però el Camp Nou demà ha de ser clau perquè el Barça superi el Xerez. Sembla mentida, però guanyar els andalusos no serà bufar i fer ampolles per molt cuers que siguin els jugadors rivals.

El Barça no es pot permetre una relliscada en la lliga i l'enfrontament de demà contra l'equip del ja mític Gorosito té tots els ingredients per provocar una indigestió severa al vestidor del Barça. El parany és enorme, tothom el veu, tothom sap quina és la millor manera d'evitar-lo, però sovint molts hi acaben caient igualment. Segur que Guardiola ja ha començat a treballar perquè els seus futbolistes entenguin que per guanyar el Xerez s'haurà de pencar molt i que, a més, una victòria en la lliga és la millor fórmula per començar a construir la remuntada en la Champions.

Demà el camp ha d'estar ple, la gent ha de demostrar amb contundència que l'equip té el suport incondicional de la seva afició i que el barcelonisme no té cap intenció de deixar sols els seus jugadors. La tornada de dimecres vinent contra l'Inter és, per mi, el partit més important de la història del Barça al Camp Nou, i per això sortir a jugar amb concentració i professionalitat demà serà la millor demostració que l'estat mental del vestidor de Guardiola és l'adequat per encarar un repte descomunal com aquest.

Dimecres viurem, segur, un dia inoblidable, abans, però, s'ha de guanyar el Xerez, un rival que oblidarem de seguida, però al qual s'ha de tractar amb el màxim respecte per després poder fer història.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.