preguntes

JORDI BASTÉ

L'endemà de diumenge

1.

ELS QUEDA
clar, als culers, que, passi el que passi demà, el barcelonisme ha d'ovacionar el que ha fet el seu equip aquesta temporada per joc, qualitat, victòries i nivell? Sabíeu que després del partit ja comencen les vacances per als futbolistes del Barça, i dilluns al matí hi haurà un èxode de jugadors?

2.

ALGÚ
pensa que Cesc continuarà a l'Arsenal i David Villa, al València, la temporada que ve? No ha quedat clar que només falta el dia i l'hora per a la presentació dels dos futbolistes?

3.

SABÍEU
que Cesc Fàbregas cada dia va a un gimnàs de Barcelona per entrenar-se amb vista al mundial i que no va descansar ni dijous, que, després de la presentació de la temporada d'estiu a Port Aventura, es va entrenar un parell d'hores a la tarda?

4.

SERÀ
veritat el rumor que cada cop agafa més força a Madrid i que assegura que el cop d'efecte que entusiasmaria a Florentino Pérez per la temporada que ve, si finalment es treu del damunt Gonzalo Higuaín, és el fitxatge del Kun Agüero? Perdonaria, però, l'afició de l'Atlético de Madrid una traïció d'aquestes característiques?

5.

NINGÚ
no veu en l'entorn dels precandidats que acabarem esgotats de precampanya? No quedarem tips d'escoltar Rosell, Ingla, Ferrer, Benedito, Salvat i companyia? No se'ns farà tot molt llarg?

6.

PER QUÈ
mentre a Can Barça Joan Laporta i la seva junta van aconseguir treure del Camp Nou els aficionats més violents, a Madrid no només no ho han fet, sinó que, a més, tothom calla quan Guti dissabte passat, després del partit contra l'Athletic de Bilbao, amb total impunitat es fotografia i llança la samarreta als Ultra Sur? És aquest el comiat desitjat del madridisme per a Guti?

7.

NO TROBEU
normal que el seguidor del Real Madrid s'enfadi quan llegeix o escolta les declaracions de Cristiano Ronaldo quan li van preguntar si algun dia jugaria al Barça?: «El Madrid és casa meva, és el meu equip, però mai se sap. No sé què passarà en el futur.» Tot i això, són unes paraules que confirmen la condició de professional del portuguès, que ell juga tan bé com sap (i en sap molt) i ja veurem demà que passa.

8.

PER QUÈ
és tan difícil l'autocrítica a Madrid? Què hauria passat a Catalunya si la inversió feta en l'equip de futbol (i no ho oblidem, també en el de bàsquet) fos tan salvatge com a Madrid i el resultat final hagués estat nul? Es pot donar la culpa de tot a l'entrenador? Només a l'entrenador?

9.

ÉS NECESSARI
anar amb cotxes que, per molt bons, meravellosos i magnífics que siguin, donen una imatge de pretensiositat com el Ferrari descomunal que portava Zlatan Ibrahimovic? I no val dir que altres futbolistes del Barça també porten cotxes cars. Hi ha cotxes cars que no són pretensiosos, però aquest no era el cas d'Ibra.

10.

ALGÚ
va seguir pel Twitter el divertit matí d'Andreu Buenafuente en el Gran Premi d'Espanya de F-1 diumenge passat al Circuit de Catalunya que s'hauria pogut titular perfectament «Un dia a les curses»?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.