preguntes

Gran Setmana Santa

1.

PER QUÈ
seran fantàstics aquests pròxims dies pels que ens agrada l'esport, amb la cursa de Malàisia del mundial de formula 1, la lliga de futbol, el Barça-Tau decisiu de dijous que ve al Palau, la Champions amb l'imponent Barça-Bayern de Munic de dimecres al Camp Nou i l'inici del mundial de motociclisme el cap de setmana que ve a Qatar?

2.

PER QUÈ
em quadren tant els Estopa amb Andrés Iniesta que van estar plegats a la presentació del web del jugador blaugrana? Per què aplaudim que ahir ja estigués activat el lloc en català, que el primer dia encara no funcionava?

3.

PER QUÈ
els serveis mèdics del Barça mereixen ser felicitats per les poquíssimes lesions musculars d'aquesta temporada? Quina diferència deu haver-hi amb els darrers anys que, un dia sí, un dia també anàvem a dormir amb lesionats? Per què el Barça arriba al tram final i duríssim de la temporada en una forma impressionant?

4.

PER QUÈ
aposto doble contra senzill que Leo Messi no jugarà avui a Valladolid i que veurem molts jugadors negres a l'onze inicial, perquè són els que més ràpid han tornat dels seus compromisos internacionals per poder entrenar-se amb l'equip blaugrana?

5.

PER QUÈ
és tan sensacional com delirant la frase del que vol ser candidat a la presidència del Real Madrid, Eduardo García, que diu que els seus objectius són «un davanter, un migcampista i un gran espanyol»? Això de «gran espanyol» ho diu per la qualitat futbolística o pel volum de la bandera?

6.

PER QUÈ
Feliciano López, en unes altres declaracions de bandera, ha dit que el torneig de tennis de Madrid (pagat amb un fotimer lamentable de diners públics) aviat serà el millor torneig del món? Aquest noi sap llegir? Diu que Madrid estarà per sobre de Roland Garros i de Wimbledon i de l'Open dels Estats Units? Per què no el fan passar un control antidopatge després d'aquestes paraules?

7.

PER QUÈ
en el partit Turquia-Espanya de futbol de dimecres no van deixar entrar el bombo del Manolo quan el problema és a la inversa: per què no deixen entrar el bombo sense problemes i permeten l'accés al Manolo als estadis? Per què, tot i això, el bombo del Manolo no va entrar i, en canvi, els seguidors turcs tenien un arsenal de timbals i, el que es pitjor, de bengales?

8.

PER QUÈ
va ser tan dolenta la realització televisiva del Real Madrid-Olympiacòs de l'Eurolliga de dijous? Per què no entenc com l'audiència de La 2 va superar amb escreix la del 33 amb el Tau-Barça? Podria ser perquè La 2 la va fer simultàniament al final del partit del Barça amb el del Real Madrid? Per què feia temps que no veia uns minuts de bàsquet tan humiliants com els del tercer quart del Barça al Tau abans d'ahir? Per què va ser un exemple perfecte d'atac total i de defensa excel·lent?

9.

PER QUÈ
la premsa espanyola és tan contrària a Lewis Hamilton?

10.

PER QUÈ
és molt original com ha fet l'entrega Ferran Soriano a molts amics i coneguts seus del llibre La pilota no entra per atzar: primer, amb el llibre oficial editat per Ara Llibres i, després, un segon idèntic però personalitzat a la persona a qui l'ha enviat, tant a la portada, la contraportada com en determinades pàgines del text?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.