preguntes

Treure de context

1.

PER QUÈ
ja de l'època quan era futbolista, a Pep Guardiola no li agradava gens jugar a determinats camps de futbol espanyols com ara el del Getafe o el del Rayo Vallecano, perquè considerava, amb molt bon senderi, que per als bons futbolistes és molt complex jugar en camps estrets i minúsculs?

2.

PER QUÈ
ningú no descobreix amb el Barça algú que viatja a Munic, un condemnat per assassinat que acaba de sortir de la presó i amb sospites de possible reincidència? Per què no ho pot fer tot sol el Barça o qualsevol altre club i les administracions han de treballar braç a braç per intentar evitar la mala imatge per culpa de quatre individus?

3.

PER QUÈ
en un diari gens dubtós com l'As en una enquesta sobre si podran els anglesos guanyar la Champions al Barça, ahir a la tarda més del setanta per cent dels qui havien opinat van contestar que no?

4.

PER QUÈ
no calia la frase d'ahir de Joan Gaspart que ens transporta a fa anys quan va dir que demana als socis del Real Madrid que, si us plau, no votin Florentino Pérez pel bé del club blaugrana? Per què aquesta frase comporta retornar al victimisme culer?

5.

PER QUÈ
a Madrid estan tan pesadets amb Florentino Pérez quan encara no ha obert la boca per dir el que tothom sap, que serà candidat a la presidència del Real Madrid, i president?

6.

PER QUÈ
la frase de Sergio Ramos dilluns en la roda de premsa, quan es va saber que a la mitja part del partit entre el Real Madrid i el Valladolid havia deixat el Bernabéu per anar fins a Las Ventas a veure torejar un amic, va ser: «Demano perdó, però el tema s'ha tret de context.» Per què no ens explica Sergio Ramos com es pot treure de context la fugida cap als toros? Per què és una de les frases més divertides dels últims anys després d'aquella que va dir el rapsoda Jesulín de Ubrique: «En dues paraules: im-pressionant»? Per què encara no ha estat sancionat pel seu club?

7.

PER QUÈ
veient el partit de diumenge passat de l'Espanyol a Sòria no entenc res? Per què el Numància és, amb una diferència abismal, el pitjor equip de la primera divisió i els jugadors de Pochettino van ser incapaços de fer-li un gol? Per què el dubte de diumenge és: com l'Espanyol va ser inútil per fer-li un gol quan s'està jugant la salvació?

8.

PER QUÈ
si el Gran premi de Malàisia de fórmula 1 va ser una broma com vam dir la setmana passada, el de Qatar de motociclisme que inaugurava el mundial en va ser una altra? Val la pena un campionat en un circuit on gairebé no hi va públic?

9.

PER QUÈ
no ens preguntem a Catalunya què se n'ha fet d'Akasvayu, que va ser una marca que va aparèixer amb una força descomunal al bàsquet, a Catalunya i a Espanya i, de cop i volta, ha desaparegut mediàticament d'una manera contundent?

10.

PER QUÈ
és una malifeta que s'hagi acabat la temporada per a Marc Gasol en l'NBA, ja que ha demostrat sobradament que està clarament preparat per jugar en la lliga professional nord-americana? Per què amb la temporada que ha fet ha confirmat l'error que en el seu dia va cometre Dusko Ivanovic de treure-se'l de sobre?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Míchel no pot saber com som realment els gironins

 

Un aparador al Prat Joventut

BADALONA / GIRONA
 
 

Infranquejable des del penal

Girona
 

El Barça vol jugar al nou estadi abans del 2025

Barcelona
 
Juan Carlos Balaguer ‘Bala’
Entrenador de porters del Girona

“Gazzaniga va demostrar la personalitat que té”

Girona
 
Ewa Pajor
Davantera del Barça

“Ho vull donar tot per aquest club”

sant joan despí
 

El futbol plora la mort de Johan Neeskens

barcelona