preguntes

Sancions de llibre

1.

PER QUÈ
la sanció al jugador del Madrid Pepe de deu partits és injusta vista l'acció impresentable que va fer el dia del Getafe, tot i que qui realment ha quedat retratat és la directiva del club blanc, incapaç de sancionar el jugador com a exemple? Per què dels deu partits només un és per insultar l'àrbitre?

2.

PER QUÈ
el comitè de competició no actua ara d'ofici i fa un temps, sí? Per què l'agressió del madridista Marcelo, com que diuen que no consta en acta, el mateix comitè ha decidit no sancionar-la?

3.

PER QUÈ
la frase de la roda de premsa d'ahir de Guardiola és brillant: «Han trigat a adornar-se que els rivals vénen a regalar-nos els punts i a preparar els partits contra el Madrid. Felicitats», sentència irònica que contesta alguns sectors del madridisme que asseguren que els rivals quan s'enfronten al Barça ja surten derrotats?

4.

PER QUÈ
em va semblar magnífic que Alícia Sánchez Camacho, presidenta del PP de Catalunya, regalés a Mariano Rajoy el llibre del Crackòvia, ja que el president dels conservadors espanyols és un gran aficionat a l'esport?

5.

PER QUÈ
potser el llibre de Crackòvia servirà a Rajoy per anar algun dia al Camp Nou, fet que potser obligaria el gran culer Rodríguez Zapatero a deixar-se caure per l'estadi del Barça, on encara se l'espera? Per què exercia molt millor de madridista José María Aznar que no de culer Zapatero, a qui sembla que li faci vergonya fer-ho?

6.

PER QUÈ
és recomanable llegir la novel·la de l'entrenador del Madrid de bàsquet, Joan Plaza, Les mantes de l'Angelina editat en català i en castellà, que va venir a firmar per Sant Jordi? Per què Manel Estiarte no va parar de rebre felicitacions en signar el seu llibre biogràfic Todos mis hermanos, un dels més venuts en la festassa catalana de dijous?

7.

PER QUÈ
després de la mort del premi Vázquez Montalbán d'enguany, Claudio Cannavo, li organitzen a Catània un homenatge dilluns vinent en què la família ha convidat el Barça i, a través de la seva directora general, Marta Segú, haurà de donar una conferència sobre la integració social i de transmissió de valors cívics a través de l'esport?

8.

PER QUÈ
l'Atlético de Madrid més que El Pupas sembla una broma d'equip? Per què, tot i que el seu president, Enrique Cerezo, digui que el 5-1 de dijous a Santander podria haver estat el pitjor partit de la història del club, recordem incomptables moments nefastos del currículum colchonero?

9.

PER QUÈ
les audiències de la fórmula 1 de La Sexta i TV3 diumenge passat al matí van superar tant en share com en nombre d'espectadors el partit de l'Espanyol contra el Racing de Santander? És demostració de l'afició que hi ha a la F-1 a Catalunya el fet que ja s'hagin venut més de 60.000 entrades per al gran premi del 10 de maig?

10.

PER QUÈ
entre la primera cursa de Qatar i els entrenaments d'ahir del Japó es preveu un mundial de Moto GP espectacular amb Casey Stoner, Valentino Rossi i Jorge Lorenzo i pendents de la recuperació física de Dani Pedrosa, com a principals protagonistes?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.