preguntes

JORDI BASTÉ

L'ésser superior

1.

PER QUÈ
va ser indecent (com es va poder certificar veient l'aclaparadora majoria de seguidors bascos), el repartiment d'entrades que va fer la Federació Espanyola de Futbol per a la final de la copa a Mestalla i encara no ha sortit el president Ángel María Villar a demanar disculpes públicament i donar una explicació coherent del que va passar?  

2.

PER QUÈ
als accessos a Mestalla hi havia un desordre preocupant, amb empentes perilloses i amb només un parell de torns per boca, fet que obligava la gent a fer cues desordenades per poder-hi accedir, a més, sense cap control de seguretat? Per què es van poder entrar traques, petards i bengales a l'estadi?

3.

PER QUÈ
Mestalla s'ha fet tan lleig i tan vell? Per què només hi ha un marcador electrònic vetust que no es veu a moltes zones de l'estadi? Per què alguns banys eren un desastre i fomentaven un preferible «fem-nos-ho a sobre»?  

4.

PER QUÈ
quedo glaçat quan llegeixo Xavi Torres ahir en aquest diari, en què deia que un guàrdia de seguretat volia treure una senyera a Gerard Piqué a la gespa de Mestalla? És una broma de mal gust o les coses estan pitjor del que ens pensem?

5.

PER QUÈ
m'expliquen que Andrés Iniesta és feliç perquè cada dia es troba millor de la lesió i no té cap dubte que serà a la gespa de l'Estadi Olímpic de Roma el dia de la final? Per què li funciona tan bé el sistema de factors de creixement que li està aplicant el doctor Ramon Cugat?

6.

PER QUÈ
va ser tan descolorida la celebració per la consecució de la copa? Per què no se sap exactament com s'ha de fer quan es guanyen o es poden guanyar tres títols? Què s'ha de fer si s'aconsegueix la lliga aquesta nit? I si es guanya demà: s'ha d'anar a l'aeroport, al Camp Nou, enlloc...?  

7.

PER QUÈ
és demostrable que Florentino Pérez va portar un col·laborador a la seva presentació de dijous a l'hotel Ritz de Madrid, que li feia de regidor i aplaudia cada cop que deia una frase de titular? Per què, després de cada frase, se sentien tres picades de mans d'una mateixa persona que obligava la resta de convidats a aplaudir?

8.

PER QUÈ
el to de Florentino continua sent de mossèn en missa de dotze i confirma el sobrenom que li van posar, Ésser Superior? Per què la imatge que en tenen a Madrid de salvador de la pàtria merengue és escandalosa?

9.

PER QUÈ
la llista de possibles fitxatges de Florentino Pérez és com una carta als Reis de nens mimats en què hi ha tot l'àlbum de cromos del futbol mundial? Per què en dos dies ja han sortit els noms de Kaká (el més probable), Cesc (que certament sembla allunyar-se del Barça, que era la seva primera opció), Xabi Alonso, Messi, Iniesta, Villa, Silva, Mata, Tévez, Cristiano Ronaldo, Luis Antonio Valencia (del Wigan) i Ibrahimovic?

10.

PER QUÈ
al casament de Xavi Fainé, fill del president de «la Caixa», a Oviedo, alguns convidats madridistes (algun d'ells expolític) van anar a saludar Florentino i li van demanar que tornés a fitxar un Figo? Per què els dos únics que s'acostarien a la figura de Figo serien Messi i Iniesta, i les seves clàusules són prohibitives del tot, és a dir, que són impossibles de fitxar?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Hansi Flick i Pep Guardiola
Barça-Manchester City (gira nord-americana)

Flick-Guardiola: Units per un sextet

BARCELONA
 

Barcelona 1924

 
 

Djokovic marca el pas

BARCELONA / PARÍS
 

Lliçó de joc però sobretot de caràcter als Estats Units

BARCELONA / PARÍS
 

Nostàlgia al Nou Congost

BARCELONA
 

Espanya es queda sense gasolina

Girona/París
 

La maniobra que val un altre or

París / Girona