preguntes

JORDI BASTÉ

Tal com dèiem

1.

PER QUÈ
a la junta directiva del Barça, ara fa uns dies, algú ja parlava de la segona espantada de Víctor Valdés recordant la que va fer a Louis van Gaal quan un dissabte el va voler enviar a reforçar el filial i ell s'hi va negar? Per què algun dels directius, tot i que encara no era època Laporta, ho recorda com una ofensa al barcelonisme? Per què, però, estava claríssim que Víctor acabaria renovant i és una gran notícia per al Barça?

2.

PER QUÈ
Frank Ribéry no està encara fitxat? Per què sembla com si el Barça no hagi fet els deures? Per què esperem amb ganes la roda de premsa que hauria de fer Txiki Begiristain just abans que comenci la pretemporada i ens expliqui què ha passat aquests mesos?

3.

PER QUÈ
la imatge de David Villa passejant abans d'acabar la temporada per Madrid, a prop de l'Asador Donostiarra i caçat per diversos fotògrafs dóna la resposta (o almenys així sembla) de l'equip pel qual perd el cul per jugar la temporada que ve i que demostra que deu tenir algun acord prefirmat amb Florentino Pérez? És aquest Pérez el paladí de la puresa legal? Per què, si és cert que ja havia contactat amb Villa abans de ser president i molt abans que l'asturià acabés el contracte amb el València, és una il·legalitat que tothom accepta sense despentinar-se?

4.

PER QUÈ
hem de preguntar-nos si calia el numeret o paperot del València d'ahir anunciant que David Villa és intransferible quan acabarà venent-se perquè als primers que els interessa és als mateixos consellers de l'equip que presideix Vicent Soriano?

5.

PER QUÈ
un que pensa que Villa acabarà fitxant pel Madrid, acabarà passant com amb Mijatovic quan va deixar el València, que l'afició valencianista va començar a exercir un antimadridisme militant, o com quan Mendieta, fastiguejat, va haver de marxar al futbol anglès? Per què Florentino pot fer el que li roti, a la seva manera, amb el Manchester o el Milan o qualsevol club europeu però no amb cap equip del futbol espanyol perquè genera clara i lògica animadversió?

6.

PER QUÈ
és lògic que Florentino Pérez apugi el preu dels abonaments entre un 5 i un 15 per cent més perquè si no, comença a ser impossible que li quadrin els números?

7.

PER QUÈ
això de la copa Confederacions és per querellar-se contra la FIFA? Per què en el partit de diumenge passat entre Espanya i Nova Zelanda no hi havia ni públic a les graderies? Per què fan un calendari encotillat durant tot l'hivern en les lligues europees per oferir-nos després aquesta ronya de competició?

8.

PER QUÈ
no calen grans inversions si les coses es fan amb cap i cor com ha estat ara el cas de la parella Xavi Pascual / Joan Creus en el Barça de bàsquet? Dues persones que remen en una mateixa direcció, que tenen els objectius clars i que saben on van. Per què la victòria del Barça de bàsquet en la lliga ACB és la confirmació d'una feina organitzada, estructurada i treballada?

9.

PER QUÈ
el fitxatge d'Ettore Messina pel Real Madrid és un altre exemple de bombolla esportiva (això sí, magnífica) però exagerada pagant dos milions d'euros per temporada a un entrenador que és una exageració? Per què és ridícul el to que agafa Florentino cada cop que parla en públic?

10.

PER QUÈ
Dusko Ivanovic passarà a la història com el millor entrenador de la història del Tau Baskonia i un dels pitjors en la història del Barça perquè aquí ha deixat molt pocs lligams sentimentals i esportius?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.