preguntes

JORDI BASTÉ

Nusos per desfer

1.

PER QUÈ
l'endemà de l'eliminació de la selecció espanyola de la copa de les Confederacions l'opinió generalitzada a l'Estat era que aquesta competició interessa a poca gent i que això era un preàmbul del que realment preocupa, que és el mundial de l'any que ve?

2.

PER QUÈ
el patriotisme porta a depressions quan aquesta selecció espanyola només hauria de rebre elogis per la manera com juga a futbol i perquè només ha fet un resultat dolent? Per què algunes reaccions s'assemblen més a les de la selecció del Brasil, que estan obligats a guanyar-ho tot, i que, si no ho fan, els futbolistes viuen gairebé amenaçats?

3.

PER QUÈ
el seleccionador d'Espanya, Vicente del Bosque, ha hagut de dir que es penedeix d'haver comentat que els grans clubs no es fan només amb grans fitxatges perquè ha molestat a Jorge Valdano? Per què ha de demanar disculpes si ha dit una obvietat?

4.

PER QUÈ
la resposta de Valdano a Radio Marca –«Del Bosque la va encertar. El partit Espanya-EUA li va donar la raó»– és un clatellot de mal gust i innecessari?

5.

PER QUÈ
segur que ens endurem alguna sorpresa d'altes però també de baixes aquesta temporada a Can Barça?

6.

PER QUÈ
estic convençut que Frank Ribéry no jugarà la temporada que ve en el Bayern de Munic, com tampoc David Villa ho farà en el València?

7.

PER QUÈ
la temporada que ve hauríem de demanar al president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, que la promesa sigui un pèl més arriscada que anar caminant de l'Estadi Olímpic al nou camp de Cornellà? Per què més que una promesa va semblar una passejada?

8.

PER QUÈ
un dels fracassos més sonats de la història del futbol espanyol haurà estat l'argentí Javier Saviola, que, contra tots els pronòstics, haurà passat pels dos clubs més importants del futbol estatal amb molta més pena que glòria?

9.

PER QUÈ
no ovacionem Dani Alves, que fa un any molts no enteníem els 36 milions d'euros que es van pagar pel seu traspàs i que ha acabat la temporada com un dels millors futbolistes del moment i amb la possibilitat de guanyar demà la copa de les Confederacions a Sud-àfrica?

10.

PER QUÈ
malgrat l'evident èxit de ser el número cinc del draft escollit a Nova York, l'equip que li ha tocat a Ricky Rubio, els Timberwolves, és un desastre i és molt difícil que pugui jugar aquesta temporada en la NBA? Quin futur espera al jove jugador català i, sobretot, on?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.