preguntes

JORDI BASTÉ

En espera de tot

1.

PER QUÈ
no sabem quan renovaran Rafa Márquez i Carles Puyol, que han frenat en sec les seves renovacions per les pròximes temporades? Per què el mexicà es va plantejar una oferta potent del Fiorentina i Carles Puyol encara pensa, i molt seriosament, l'oportunitat de jugar en la Premier League amb el Manchester City?

2.

PER QUÈ
no donaria per liquidada l'opció de l'adéu de Carles Puyol que només vol saber si Pep Guardiola compta amb ell per ser un dels habituals o pot ser que sigui relegat a un paper més secundari dins la plantilla? Per què un bon adéu és una opció que s'hauria de preveure per part de les dues bandes, tant la del Barça, conscient d'un hipotètic final d'etapa, com la del Carles, que té davant seu un contracte magnífic en una gran lliga com l'anglesa?

3.

PER QUÈ
Samuel Eto'o marxa del Barça igual d'emprenyat amb el president blaugrana com en el seu dia se'n va anar del Real Madrid de Florentino? Per què el camerunès tampoc entén les declaracions de Pep Guardiola en roda de premsa quan va parlar del feeling entre ells dos?

4.

PER QUÈ,
però, serà impossible que Eto'o rebi un homenatge per part de l'afició llevat que no se li passi aquest pèssim moment de relació que té amb el club barcelonista, al qual acusa de no haver anat de cara en cap moment des que va acabar la temporada?

5.

PER QUÈ
per a la història del Barça quedaran els seus 130 gols, dues Champions amb dos gols seus a París i a Roma, 200 partits de lliga i el càntic «Eto'o, Eto'o comment tu t'apelles, je m'apelle Samuel» i també una persona honesta, germà dels seus amics i que sempre ha anat de cara? Per què l'afer de Vilafranca és l'exemple del que és Eto'o: un problema en les formes, una bíblia en el fons?

6.

PER QUÈ
ningú no entén el fitxatge de Keirrison de Souza, però a la vegada tots els que n'opinen no l'han vist jugar mai? Per què és difícil trobar-hi una explicació llevat que no sigui una operació d'inversió?

7.

PER QUÈ
el traspàs de Sergio Sánchez de l'Espanyol al Sevilla de tres milions i mig d'euros sembla un preu baixíssim?

8.

PER QUÈ
en les diverses operacions sortida dels clubs de primera divisió encara queden il·lustres futbolistes que són pals de paller en les frases de mitja temporada: «Interessaria que la temporada que ve marxessin per regenerar la plantilla», com Tamudo, Luis García, Gudjohnsen o Guti, per posar alguns dels noms habituals?

9.

PER QUÈ
la crisi colpeja amb molta força el bàsquet, que ha rebut dos clatellots en forma de retirada de patrocinadors aquesta setmana, com l'adéu de Ricoh a Manresa ara que havia aconseguit eliminar del tot la marca que semblava incombustible del TDK o el del Tau, que ha anat històricament lligat al Baskonia?

10.

PER QUÈ
estarem molt pendents aquest cap de setmana del debut de Jaume Alguersuari en la fórmula 1, de la lluita/guerra de Valentino Rossi i Jorge Lorenzo i del final del Tour de França en un dels caps de setmana més poliesportius?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.