preguntes

JORDI BASTÉ

Debats, préstecs i confessions

1.

PER QUÈ
és necessari un debat sobre si Samuel Eto'o és millor que Zlatan Ibrahimovic o viceversa? No podem donar per tancats, després de cinc títols els debats històrics del barcelonisme, que es divideixen històricament entre l'aposta per aquest o per l'altre?

2.

PER QUÈ
cal preguntar-se què està passant entre els barcelonistes, que sembla que molts estiguin molt confiats pensant que tot serà molt senzill quan aquesta temporada serà molt més dura? Que ningú no recorda l'inici angoixant de la temporada passada, en què el Barça havia perdut en la primera jornada al camp del Numància i la segona només va empatar al Camp Nou contra el Racing de Santander?

3.

PER QUÈ
no aconsellem a les televisions que, posats a fer, programin els partits de lliga entre setmana a la una de la matinada, que així tindran més quota de pantalla? És racional jugar un partit a les deu de la nit d'un dimarts, com li passarà al Barça aquesta setmana vinent (dimarts) a Santander?

4.

PER QUÈ
cal celebrar les declaracions de Jaume Roures, un dels propietaris de Mediapro, que ahir confirmava a RAC1 que aviat se sabran els horaris de la lliga amb tres setmanes d'antelació? No podria fer la lliga espanyola com la Premier League o com l'NBA, en què se saben les dates dels partits i els horaris abans de començar la temporada?

5.

PER QUÈ
encara és possible que cada roda de premsa de Pep Guardiola sigui una capsa de sorpreses i que, fins i tot, s'atreveixi a dir una frase que un entrenador difícilment confessa: «Em vaig equivocar quan vaig canviar Thierry Henry», admirable exercici de sinceritat i de modèstia?

6.

PER QUÈ
un dels actors d'Inglourious Basterds, el nou film de Quentin Tarantino estrenat ahir, és un seguidor malalt del Barça i sempre que pot va a l'estadi a veure'l jugar? Resposta: és Daniel Brühl, actor català de pare alemany que va ser Puig Antich en la celebrada pel·lícula Salvador.

7.

PER QUÈ
és incomprensible que una empresa presenti un deute reconegut de 560,5 milions d'euros i no passi res? És criticable que en una època de crisi financera en què per a la petita i mitjana empresa voreja la impossibilitat demanar un crèdit bancari, dues entitats (Cajamadrid i Banco Santander) prestin sense problemes 151,5 milions d'euros al Real Madrid?

8.

PER QUÈ
algú del Milan va pensar que Ronaldinho canviaria el caràcter i la manera festiva de ser si el brasiler fitxava per l'equip de la Llombardia? Sabíeu que ahir el diari Corriere della Sera explicava la confessió d'una persona propera a Silvio Berlusconi que assegurava que el primer ministre italià se sentia decebut per l'actitud de Ronaldinho, a qui somiava convertir en la gran icona de l'equip de Milà?

9.

PER QUÈ
Pau Gasol, quan és decisiu com dijous, està un pas endavant de la resta de jugadors de bàsquet europeu? Per què no hem d'oblidar tampoc el magnífic partit en defensa que va fer l'equip de Sergio Scariolo deixant en ridícul tot un crack com Tony Parker?

10.

PER QUÈ
això de la copa Davis sembla la prèvia d'estiu de la lliga de campions de futbol, en què es juguen unes eliminatòries de dubtosa qualitat i sembla que hi hagi equips menors? És normal que Israel sigui semifinalista?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.