preguntes

JORDI BASTÉ

Nervis i neguits

1.

HAURÍEM
d'estar d'acord amb els que diuen (un servidor, un d'ells) que a Espanya i en determinats fòrums a Catalunya no perdonen a Joan Laporta que sigui independentista? Hauríem d'estar d'acord (un servidor, un d'ells) que el president del Barça no pot trucar a ningú (ni que sigui el president de la junta d'Extremadura) per insultar-lo i dir-li barbaritats tot i que pugui tenir raó perquè l'article al Marca no calia per un president d'una comunitat autònoma?

2.

SABEU
que vaig al·lucinar per la tremenda educació del president de la junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, quan ahir a RAC1 parlava amb ell al matí i em va reconèixer els insults de Laporta però que estava trist i dolgut perquè com a culer malalt la reacció del president blaugrana havia estat exagerada? Per què Extremadura hi ha guanyat amb el canvi d'Ibarra a Vara?

3.

QUÈ
devia passar pel cap de Joan Laporta quan va trucar al president de la junta d'Extremadura i ja havien passat uns dies de l'incident? Per què ho va fer, Joan Laporta? Per què entenem (o podem entendre) les reaccions en calent però en fred ja costa més?

4.

ALGÚ
sabria dir quants precandidats hi haurà a la presidència del Barça? Sis, set? Dos de dins, Sandro Rosell, Agustí Benedito, més alguns habituals? No són excessius? Té tants diners la gent per gastar i/o llençar? Per què ha tingut tan poca volada als mitjans l'anunci de Benedito?

5.

PREGUNTA
sense resposta. De moment... Quants i quins barcelonistes (jugadors, cos tècnic i directius) ja han anat o tenen previst veure Non Solum al TNC, obligada obra de teatre d'un malalt culer Sergi López, que és la sensació de la temporada en un paper esgotador i impecable? Sabeu com va el boca a orella a Can Barça?

6.

VAU
veure les cares de Sandro Rosell i Florentino Pérez en la presentació del sentit i obligat llibre de Gabriel Masfurroll Cartes a Alex, dedicat al seu fill que va morir amb només tres anys i amb síndrome de Down? No vau tenir la sensació d'incomoditat mútua (Sandro i Florentino) de fer-se una fotografia plegats malgrat que tots dos tenen una bona relació des de fa molts anys?

7.

NO CAL
admirar el gest de sincera i sentida amistat de Florentino Pérez amb l'exvicepresident del Barça Gabriel Masfurroll, ja que el president del Madrid va haver d'agafar un vol privat dijous en ben dinat cap a Barcelona, va assistir a la presentació del seu llibre Cartes a Alex i després va anar a l'aeroport del Prat i va tornar a la capital de l'Estat?

8.

QUÈ
ha passat amb Madrid, que viu en situació de KO tècnic després del «no» olímpic, després de no ser la seu de la final de la copa Davis i després de la derrota del Real Madrid a Sevilla? Per què ha estat la setmana horribilis de la capital espanyola?

9.

PER QUÈ
aplaudeixo les declaracions del president de la Federació Catalana de Tennis a Catalunya Informació quan l'escolto de matinada dient que Feliciano López i Fernando Verdasco són babaus? Què passaria si fos a l'inrevés i dos catalans (posem'hi Albert Costa i Tommy Robredo) haguessin dit que no volen jugar a Madrid? Com hauria estat l'escàndol independentista?

10.

NINGÚ
del club ha dit res al davanter de l'Espanyol Luís García per l'estúpida reacció del futbolista quan un periodista li va preguntar pel relleu generacional i es va aixecar i se'n va de males maneres? Què està passant al vestidor amb Tamudo, Luis Garcia i De la Peña amb Pochettino? Seran els efectes del Crackòvia?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.