preguntes

JORDI BASTÉ

Terratrèmols de gran escala

1.

ALGÚ SAP
quina opció política escollirà Joan Laporta, que cada cop que obre la boca parlant d'independentisme hi ha un terratrèmol polític arreu, sigui a Catalunya o a Espanya? Ningú de Reagrupament ha vist que l'acte del Palau de Congressos de Catalunya va ser eclipsat als titulars mediàtics per la no-presència esperada del president del Barça i el de les torxes d'ERC a Montjuïc, pel seu parlament, molt més interessant que el de Joan Puigcercós?

2.

SABÍEU
que algun jugador al vestidor està preocupat per les actuacions arbitrals que ha rebut el Barça en la lliga a començament d'aquesta temporada? Deu ser per les declaracions de Joan Laporta?

3.

TENIU
tots clar que les antipaties per les proclames independentistes de Joan Laporta no es podran mesurar demà entre el públic de Mestalla ja que, històricament, amb Núñez o Gaspart, l'estadi del València ha estat un dels més bel·ligerants contra el barcelonisme i el catalanisme?

4.

PER QUÈ
no es pot dir que les declaracions independentistes de Laporta poden influir en l'equip i també afirmar que em sembla bé que el president del Barça pugui manifestar-se políticament com li roti sobretot quan ja ho sabíem abans de les eleccions i, per tant, no ha enganyat ningú?

5.

tot això escrit fins ara alguna cosa a veure amb la sàvia decisió de la Comissió Antiviolència de retirar un desafortunat vídeo que es pot veure al Youtube que comença molt bé però s'acaba amb un seguit d'entrades de jugadors del València a jugadors del Barça? He llegit que el València podria recórrer contra la decisió de la Comissió Antiviolència. És una broma, oi?

6.

NO TENIU
la sensació que Joan Laporta té molt ben controlada aquesta junta directiva amb alguns filtradors oficials, ja que uns quants han anat explicant per sota que si dimitirem, que si demanarem al president que faci fora Joan Oliver, que si obligarem a fer públiques les auditories de seguretat, i han acabat tots ells muts i a la gàbia... tancats?

7.

QUI
va ser el tros de quòniam que va incitar Germán de la Cruz a fer una declaració tan poc encertada que va fer entendre que Raúl Tamudo no havia acceptat la capitania de l'Espanyol després de la desgraciada mort de Dani Jarque?

8.

COM
és possible aquest final d'etapa tan dolorós i tan cruel entre qui ha estat la referència més important de l'Espanyol en els darrers anys de la seva història i el club que l'ha pagat i que l'ha estimat que, per culpa d'unes declaracions d'un representant, la rèplica d'un director esportiu, els plors del jugador i l'emprenyada del president sembla bombardejar-ho tot?

9.

PER QUÈ
la carta que va mostrar ahir en la roda de prem- sa el president de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, dóna cla- rament la raó al club i deixa amb el cul a l'aire el representant de Tamudo?

10.

PER QUÈ
tot i que les declaracions de Diego Armando Maradona són fastigoses i lamentables, que la FIFA obri un expedient disciplinari al seleccionador argentí és una passada de frenada? Que no veuen que Maradona queda retratat? Per què Maradona sí i altres històrics entrenadors maleducats, no?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.