preguntes

JORDI BASTÉ

Finals de contractes i de cicles

1.

PER QUÈ
Carles Puyol, en un dia com el d'ahir, no surt a la sala de premsa a expressar la seva satisfacció per la millora de contracte que li ha fet el Barça fins l'any 2013? Com és que Xavi Hernández ha de ser qui ha de donar les explicacions i opinions sobre què significa per al capità, per als seus companys i per al club la millora de contracte? I no val a dir que és un principi d'acord i que ja en parlarem quan es firmi.

2.

PER QUÈ
si Iker Casillas hagués fet un partit com el de Víctor Valdés a València estaríem menjant cada migdia les aturades del porter del Madrid per totes les televisions d'Espanya? Per què costa tant admirar el porter del Barça?

3.

NO ÉS
vergonyós que algú pregunti a Andrés Iniesta, a la sala de premsa del Camp Nou dijous passat, si s'havia acabat un cicle per al Barça? Per què és admirable la resposta donada ahir per Xavi Hernández, que va dir que és una ximpleria com una casa i que eren autèntiques «bobades»?

4.

PER QUÈ
cada dia que passa Manuel Pelegrini recorda més Carlos Queiroz i, tot i la personalitat i sapiència demostrada en el Vila-real, ara hi ha el corrent d'opinió que diu que és un titella en mans de Florentino Pérez i Jorge Valdano?

5.

ÉS UN
pecat dir que Ronaldinho està a punt per a l'homenatge i que és físicament una desferra tot i la victòria inapel·lable del Milan al Bernabéu? És injust dir que va semblar un partit de solters contra casats el Real Madrid-Milan de dimecres?

6.

TAN
important moralment i futbolísticament és Cristiano Ronaldo per al Real Madrid? És normal que la falta d'un futbolista, per molt crack que sigui, es noti tant en un equip que es creu favorit per guanyar-ho tot?

7.

ÉS
impossible que hi hagi un acord, com a mínim anímic, entre l'Espanyol i Raúl Tamudo? És normal que el final d'etapa d'un dels futbolistes més importants de la història de l'equip blanc-i-blau sigui traumàtic, depriment i, fins a cert punt, penós?

8.

NO HAN
tancat encara a la presó els programadors del Cultura Leonesa-Barça i, probablement els del Barça-Cultural Leonesa que faran jugar els dos partits de copa entre setmana a les deu de la nit? Quanta gent pot anar al Camp Nou a veure un Barça-Cultural de matinada amb un marcador esperem que decidit?

9.

ES
confirma la presència salomònica de José Luis Rodríguez Zapatero dimecres en el partit de copa a Lleó i, d'aquesta manera, el president del govern d'Espanya juga com sempre a dues aigües i diu que és del Barça però que ell, abans de res, és lleonès? Per cert, veurem algun dia ZP al Camp Nou o això li restaria vots a Espanya?

10.

QUI
no ha quedat bocabadat quan ha sabut el que escriu en un llibre autobiogràfic Magic Johnson, estrella de la història del bàsquet NBA, dedicat a un altre antic crack Isaiah Thomas: «Ningú no volia jugar al seu costat en el Dream Team de Barcelona 92. Ni Larry Bird, ni Scottie Pippen, ni Karl Malone.» Ningú?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.