Barça

Carles Puyol torna a lluir màscara protectora

L'objectiu, jugar contra el Getafe. El capità del FC Barcelona va exercitar-se ahir fent ús d'una màscara per tercer cop en els últims nou anys, amb la voluntat d'estar a punt el dia 15

Deu dies després de fracturar-se el pòmul dret a Pamplona, com a conseqüència d'una forta topada amb el migcampista belga de l'Osasuna Roland Lamah, Carles Puyol va exercitar-se ahir a les instal·lacions de la ciutat esportiva Joan Gamper fent ús d'una màscara protectora durant gran part de la sessió preparatòria. El capità del FC Barcelona, que per culpa d'aquesta fractura va quedar fora de la convocatòria de Tito Vilanova per a la visita al Santiago Bernabéu en el partit de tornada de la supercopa d'Espanya contra el Real Madrid i que també va quedar fora de la llista pel partit de lliga del cap de setmana passat al Camp Nou contra el València –tampoc ha estat citat pel seleccionador Vicente del Bosque per anar aquesta setmana a la concentració de la selecció espanyola–, confia en reaparèixer el dia 15 de setembre que ve en la visita de l'equip al Coliseum Alfonso Pérez, en partit corresponent a la quarta jornada de lliga contra el Getafe.

El mateix jugador va admetre ahir via Twitter sentir-se còmode amb la màscara i va assegurar que només necessita algun petit ajust. De fet, Puyol està acostumat a fer-ne ús i aquesta serà ja la tercera vegada que ha de portar màscara per una fractura de pòmul –les altres dues ocasions en què n'ha hagut de fer ús va ser com a conseqüència d'una topada fortuïta amb el seu company Frank de Boer en un partit contra l'Inter de Milà, l'any 2003, i d'una topada amb Congo en un partit de lliga contra el Llevant l'any següent–.

La mofa de Piqué

Ahir, via Twitter el seu bon amic i company al vestidor Gerard Piqué va bromejar sobre el nou aspecte de Carles Puyol: “Veig que estàs entrenant amb màscara. Ningú t'ha dit que Carnaval se celebra al febrer?” Gerard Piqué, geni i figura.

L'equip es torna a entrenar sota mínims i sense Tito Vilanova

La primera plantilla del FC Barcelona va realitzar ahir al matí a la ciutat esportiva Joan Gamper la segona sessió d'entrenament de la setmana. I ho va tornar a fer sense els disset jugadors internacionals convocats amb les seves seleccions; ho va fer sota mínims, vaja. De fet, Carles Puyol, Thiago Alcántara, Andreu Fontàs, José Manuel Pinto i Jonathan Dos Santos van ser els únics cinc futbolistes del primer equip que van participar de l'entrenament. I ho van fer, a més, sota les ordres del tècnic del filial, Eusebio Sacristán, que va haver de cobrir l'absència del tècnic del primer equip Tito Vilanova, que ahir es trobava a Nyon, en la reunió anual que convoca la UEFA amb els principals entrenadors del panorama futbolístic europeu. Eusebio tampoc va poder comptar amb Carles Planas, Sergi Roberto i Gerard Deulofeu, concentrats amb la selecció espanyola sub-21.

Avui al matí l'equip tornarà a entrenar-se a Sant Joan Despí, en una única sessió d'entrenament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.