Més esport

El Club Teixereta d'Atletisme d'Ibi organitza “10 Km Vila del Joguet”

La prova substitueix el “cross” nocturn encara que conserva la característica de donar a conèixer la ciutat

Dissabte 22 de setembre se celebra a Ibi la prova esportiva “10 Km Vila del Joguet”, organitzada pel Club Teixereta d'Atletisme en col·laboració amb l'Ajuntament d'Ibi i que compta amb el patrocini de més de 35 empreses locals i provincials.

Des del club iberut, i amb motiu de la XXX edició del Cross Nocturn, s'ha creat aquesta prova que substituirà a l'anterior però mantindrà les mateixes característiques com prova d'atletisme urbana que té com a objectiu que els participants coneguen la ciutat al mateix temps que practiquen esport.

La competició, amb un recorregut de 10 km tal com el seu nom indica, consta de diverses proves i nivells adequats a les diferents categories i edats dels esportistes, restant oberta al públic que hi desitge participar.

La sortida estarà situada a la Plaça dels Reis Mags a partir de les 18 hores, mentre que el lliurament de premis s'efectuarà al voltant de les 21.30 hores al mateix emplaçament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.