Futbol català

Els gols i el futbol, absents fins ara en els Girona-Recre

Futbol. 2a divisió A. En els tres únics precedents entre els dos equips a Montilivi, el 0-0 inicial no s'ha alterat, però els gironins confien en el seu bon moment per trencar l'estadística

GIRONA0


RECREATIVO0


GIRONA0


RECREATIVO0


GIRONA0


RECREATIVO0


Tots els partits entre el Girona i el Recreativo a Montilivi han tingut un denominador comú: futbol sota mínims i tres empats sense gols. S'han enfrontat en partits intranscendents, però també en algun de molt decisiu, i el guió a la gespa no ha canviat mai. Demà es tornaran a veure les cares, ara amb un Girona envalentit –tres victòries seguides a Montilivi amb nou gols a favor– i un Recreativo que està desconegut lluny del Colombino. Es veurà finalment algun gol?

Rubi està convençut que es veurà “un partidàs”, i ho va justificar no només amb el bon moment del Girona a casa, sinó també amb les prestacions dels andalusos: “És un equip que juga molt bé a futbol i que té autèntiques bales a dalt”, va comentar el tècnic.

El porter, Dani Mallo, que només ha encaixat un gol a casa en quatre partits –el de l'honor de l'Sporting, fa quinze dies–, aposta per continuar la ratxa com a locals: “Volem fer bo l'empat a Osca i continuar oferint un joc vistós.” De moment, el bon futbol s'ha reflectit en resultats, però no en públic: “Voldríem la graderia plena, però estem molt contents i agraïts amb els que vénen. Potser són només 3.000, però ens estan ajudant molt i són molt fidels.” El defensa Chus Herrero, intocable en l'eix –ha jugat tots els minuts possibles en lliga–, opina que caldrà estar a l'aguait: “Ells tenen jugadors importants a dalt. Chuli n'és un, però n'hi ha més.”

TEMPORADA 2011/12 GIRONA: Dani Mallo; Jose, Tortolero, Migue, David Garcia; Tébar (Dorca, 46'), Jandro, Juanlu, Dani Nieto (Garmendia, 46'); Coro i Goiria (Acuña, 65'). RECREATIVO: Alejandro; Cifuentes, Manolo Martínez, Bonaque, Córcoles; Matamala, Borja Granero (Arcas, 65'); Javi Álamo, Jesús Rubio (Asen, 76'), Aitor Tornavaca (Aitor García, 84') i Berrocal. ÀRBITRE: Amodeo Chas, del col·legi gallec. T.G.: al local Juanlu (59'), i als visitants Aitor (38'), Manolo Martínez (56'), Bonaque (79') i Matamala (92').
TEMPORADA 2010/11 GIRONA: Santamaría, Jose, Serra, Migue, Moha, Ángel (Marcos Tébar 71'), Dorca, Chechu (Borja Sánchez 78'), Jandro, Peragón (Gerard 92') i Kiko Ratón. RECREATIVO: Fabricio, Raúl Cámara, Manolo Martínez, Lamas, Aitor, Matamala, Jesús Vázquez, Juan Villar (Fidel 68'), Rafita (Álex Quillo 73'), Acuña i Pablo Sánchez (Dani 59'). ÀRBITRE: Amodeo Chas (gallec). T.G.: als locals Kiko Ratón, Migue i Dorca, i als visitants Manolo Martínez, Aitor, Matamala i Álex Quillo.
Tenint nosaltres la pilota és com millor es defensa. Sumar aquests tres punts seria magnífic
Chus Herrero
DEFENSA DEL GIRONA
TEMPORADA 2009/10 GIRONA: Jorquera, Galán, Cañas, Migue, Jose, Xumetra (Chechu 69'), Matamala, Gerard (Marcos Tébar 45'), Moha (Juanma 67'), Peragón i Kiko Ratón. RECREATIVO: Guaita, Raúl Cámara (Córcoles 59'), Iago Bouzón, Mora, Peña, Jesús Vázquez, Javi Fuego, Carmona (Fornaroli 79'), Aitor, Pablo Sánchez (Fidel 46') i Bragulio. ÀRBITRE: Hernández Hernández (canari). T.G.: als locals Tébar, Jose, Galán, Kiko Ratón, i als visitants Iago Bouzón, Pablo Sánchez, Carmona, Javi Fuego, Fidel, Raúl Cámara, Córcoles i Mora.
Aquest any estem fent partits molt complets a casa. Els rivals estan patint força a Montilivi
Dani Mallo
PORTER DEL GIRONA
Al Recreativo li agrada tenir la pilota. Estic segur que es veurà un molt bon espectacle
Joan F. Ferrer “Rubi”
ENTRENADOR DEL GIRONA

Només deu 0-0 en 176 partits del Girona a 2a A

El Girona ha disputat fins avui 176 partits a segona divisió A dels quals només 10 –poc més d'un 5 per cent– han acabat 0-0 i d'aquests, tres han estat contra el Recreativo a Montilivi. Curiosament, aquesta temporada, en què el Girona està oferint els seus millors registres en atac, ja acumula dos partits sense gols (a casa contra el Sabadell i a Osca), els mateixos que en tota la temporada 2008/09 (a casa contra la Real Sociedad i el Llevant) i la campanya 2010/11 (al camp de l'Elx i a casa contra el Recreativo). En el curs 2009/10 hi va haver tres partits que van acabar amb el mateix resultat que van començar (contra el Recreativo i el Numancia a Montilivi, i a Múrcia) i en el 2011/12, tres més (contra l'Alcorcón, el Guadalajara i, és clar, el Recreativo, sempre a l'estadi gironí).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.