Més esport

Ferrer i Janowicz eviten la final francesa

Tennis. Van superar Llodra i Simon, respectivament, en el Masters 1000 de París

El somni del gegant polonès Jerzy Janowicz (2,03 m) va viure ahir un nou episodi amb l'accés a la final del Masters 1.000 de París, on se les haurà amb el xabià David Ferrer en el moment més dolç de la seva carrera. Janowicz i Ferrer van frustrar una final francesa eliminant, respectivament, Gilles Simon (6-4 i 7-5) i Michael Llodra (7-5 i 6-3).

Janowicz, amb serveis a 230 km/h, es va convertir en el primer jugador provinent de la fase prèvia capaç d'accedir a la final del Masters 1.000 de París. De fet, per trobar un precedent en el circuit s'ha de retrocedir fins a l'any 2000, quan l'argentí Guillermo Cañas va arribar fins a la final de Miami. Ahir va acabar el seu duel amb Simon al mig de la pista plorant i amb un gest d'incredulitat per la fita que acabava d'assolir. Fins a aquesta setmana, Janowicz, de 21 anys i 69è en el rànquing, no deixava de ser un tennista prometedor, que en la seva etapa júnior s'havia imposat en el Roland Garros i Wimbledon.

Grups de la copa Masters

El sorteig de la copa Masters, que comença demà a l'O2 Arena de Londres, va emparellar en el mateix grup Novak Djokovic, que dilluns apareixerà com a número u del rànquing mundial, i l'escocès Andy Murray, campió olímpic i guanyador de l'obert dels Estats Units. En aquest mateix grup A també jugaran Tomas Berdych i Jo-Wilfred Tsonga. En el grup B competiran Roger Federer, David Ferrer, Juan Martín del Potro i Janko Tipsarevic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA