Futbol català

Podia haver estar pitjor

Futbol. 3a divisió. El Palamós va salvar un punt en el minut 83 després que el Balaguer li hagués remuntat un 1-0. En el 86', l'àrbitre es va empassar un penal

Balaguer2

Palamós2

El Palamós no va passar de l'empat a casa contra el Balaguer, però durant força estona va estar a prop de la derrota, ja que el 2-2 definitiu marcat per Javi Revert (autor també del primer gol) no va arribar fins al minut 83. I haver perdut contra un rival directe sí que hagués fet molt de mal. L'empat manté els palamosins penúltims i en zona de descens, ara ja a tres punts de la Muntanyesa, que ahir va guanyar.

El partit no serà dels que es recordarà. La primera part va ser equilibrada i amb poques ocasions, sobretot durant la primera mitja hora, molt ensopida. Javi Revert va obrir la llauna amb un xut creuat que el porter Julià no va poder aturar. L'1-0 semblava que donaria una dosi de tranquil·litat als locals, però ni tan sols el van mantenir fins al descans. Adrià va protagonitzar una bona acció individual i va servir el gol a Isaac, que no va perdonar.

Després del descans, les coses encara es van complicar més. Un error de Chicho el va aprofitar Adrià per fer una assistència a Iban parra, que es va plantar davant Joan Bayona i el va superar. Amb l'1-2, el partit no pintava gens bé, però els locals, a còpia d'esforç, van aconseguir millorar les prestacions i dominar el partit.

I va arribar l'empat, a set minuts del final. Javi Revert va situar el 2-2 després de rematar una bona centrada de Ritxi Mercader. I el 3-2 va planar pel municipal, però l'àrbitre no va voler assenyalar un més que possible penal sobre el jugador local Dani Fernández, al qual, a més, va amonestar. Els palamosins intentaran trencar diumenge la dinàmica negativa al camp del Vic.

PALAMÓS: Bayona, David Malo, Chicho, Cano, Subi, Batanero, Raúl Calvo (Gálvez, 71') Ritxi Mercader, Sergio García (Dani Fernández, 60'), Peque i Javi Revert. BALAGUER: Julià, Rubén Egea, Giribet, Yeray, Jerson, Xavi Gràcia, Adrià, Benet, Iban Parra, Isaac (Johnny, 76') i Sergi Galcerán (Dídac, 65'). GOLS: 1-0 (36') Javi Revert. 1-1 (42') Isaac. 1-2 (53') Ivan Parra. 2-2 (83') Javi Revert. ÀRBITRE: Bartomeu Garcia. T.G.: als locals Raúl Calvo, Dani Fernández i Jaume Duran, mentre estava a la banqueta, i als visitants Sergi Galcerán i Adrià. T.V.: Cap. PÚBLIC: Uns 100 espectadors al Nou Municipal.
Perdre punts a casa i contra un rival directe és per estar preocupats, però hem de reaccionar
Edu Vílchez
ENTRENADOR DEL PALAMÓS
Els 20 últims minuts, i sobretot els posteriors al 2-2, m'han agradat força, però abans hem estat molt espessos i imprecisos