preguntes

JORDI BASTÉ

Que torni la competició

1.

PER QUÈ
no es posa Samuel Eto'o al telèfon del president del Barça? Per què acusa Joan Laporta l'entorn més proper del jugador? A qui es refereix, al seu representant, Josep Maria Mesalles, o a més gent?

2.

PER QUÈ
la sortida de les estrelles de Can Barça, com passa des dels temps de Josep Lluís Núñez com a president, és traumàtica i gens brillant? Per què no pot ser que Eto'o marxi per la porta de servei després d'haver estat un futbolista clau en la història del Barça?

3.

PER QUÈ
entenem David Villa, que llança pilotes fora i no explica exactament què vol fer quan li pregunten pel seu futur? Per què és el més normal dir el que diu que és no dir res?

4.

PER QUÈ
la bogeria de despesa del Real Madrid s'està fent més grossa, ara en el bàsquet, oferint un contracte estratosfèric de dos anys a Ricky Rubio, segons diferents informacions? Per què el contracte de Messina com a entrenador ja és inassumible per a la majoria de clubs?

5.

PER QUÈ
la frase de la setmana del mercat futbolístic la va dir Enrique Cerezo, president de l'Atlètic de Madrid, quan li van preguntar per l'interès del Barça per Diego Forlán: «A Laporta li agrada Forlán; a mi, Messi»?

6.

PER QUÈ
ens temem que aquesta temporada, a Can Barça aniran agafats de la mà la competició esportiva i la cursa electoral cap a la presidència?

7.

PER QUÈ
la festa de celebració del triplet organitzada per Joan Laporta abans d'ahir a la nit a l'hotel Majestic de Barcelonava tenir, entre d'altres discursos, un de sentit, emocionant i admirable, protagonitzat per mossèn Ballarín, un defensor del president del Barça?

8.

PER QUÈ
sembla que fos ahir que el Barça guanyava la Champions a Roma i celebrava el triplet i, en canvi, d'aquí a nou dies ja començarà la pretemporada 2009/2010, cosa que ja va fer ahir el Real Madrid?

9.

PER QUÈ
l'exhibició popular de Catalunya amb el pas del Tour de França és un exemple de civisme i d'un país entregat als gran esdeveniments, ja siguin esportius o socials? Per què la sortida de Girona és un exemple organitzatiu i una demostració de fer la feina ben feta?

10.

PER QUÈ
cada estiu és el mateix: el preacord o pacte o rumor que Fernando Alonso pilotarà un Ferrari a partir del 2010? Per què pels qui som fans de Ferrari ens agradaria aclarir cap on anirà l'estratègia esportiva de l'escuderia italiana?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.