Més esport

La millor manera d'acabar l'any

Atletisme. Entre avui i dilluns es disputaran 10 curses de Sant Silvestre i dels Nassos

La Sant Silvestre de Muntanya d'aquest matí a les Preses obre el calendari de curses de Sant Silvestre, després de les que ja es van disputar per Sant Esteve, la data que, en els darrers anys, s'ha consolidat com la prèvia de les que es fan l'últim dia de l'any. Aquest any, que el dia 31 sigui dilluns ha facilitat que aquest mateix cap de setmana les curses de Sant Silvestre s'hagin allargat durant tres dies. El 2012, a la demarcació, hi haurà deu curses, la majoria de les quals urbanes –les Preses, avui, i Campdevànol, diumenge, són estrictament de muntanya, mentre que la dels Nassos de Palamós transcorre pel medi natural, amb sortida a la Fosca– i en distàncies curtes, que fan més fàcil el vessant lúdic. La novetat d'aquest any és la primera edició, demà, de la que es farà a Bordils. La més multitudinària tornarà a ser la de Girona, que arriba a la seva vuitena edició.

Les estrelles, fora

Àngel Mullera i Adel Mechaal (guanyador de la Riudellotenca) correran el dia 31 a Sant Cugat. Per la seva banda, Josep Lluís Blanco, que va guanyar la de Girona el 2011, correrà la Sant Silvestre de Crevillent, si supera les molèsties al tendó d'Aquil·les.

Avui
Sant Silvestre de Muntanya de Les Preses (sortida 10.00 h)
10 km
Demà
Cursa de Nadal Sant Silvestre Lloretenca (11.00 h)
5 km
Sant Silvestre Bordils / Celrà / Flaçà (11.00 h)
5 km
Marxa dels Nassos, Palamós (9.00 h)
12 km
Dilluns
Sant Silvestre de Girona (18.00 h
5 km
Cursa de Sant Silvestre de Cassà (17.30 h)
7 km
Cursa dels Nassos, Torroella de Montgrí (18.00 h)
5 km
Sant Silvestre Ribatana, Ribes de Freser (18.15 h)
4 km
Sant Silvestre Campdevànol (17.00 h)
7.8 km


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.