Més esport

340 valents en la primera cursa de l'Open BMW

Ciclisme. Gómez (Oki Orbea) i Joan Llordella (Monty Ambisist) es van jugar la victòria en la cursa llarga en l'últim esprint

La tramuntana no va impedir que es disputés la primera de les tres proves de l'Open BMW de BTT, a Quart, en què van participar 330 ciclistes. La prova tenia el format habitual, com el de la Copa Gironina de BTT, amb dos circuits, un de 30 i un altre de 20 quilòmetres que recorrien els camins i corriols de l'entorn del Santuari dels Àngels i Sant Mateu de Montnegre; a més, les proves de promoció, amb un circuit d'1, 2 i 3 quilòmetres. En la prova llarga, Alejandro Gómez (Oki Orbea), Joan Llordella (Monty Ambisist) i Francesc Guerra (Scott) es van jugar la victòria i l'ordre en el podi en la ziga-zaga final del circuit, en què Gómez va ser el més ràpid i Llordella va ser segon. El cadet Guillem Cassú (Radikalbike Palafrugell) va obtenir la victòria en el circuit de 20 quilòmetres amb molta autoritat. Ivo Castella (Taymory Segu) i David Casanovas van completar el podi. Pel que fa la categoria femenina, Anna Villar (Tomas Belles Cannondale) va ser la més ràpida en la categoria d'elit, i Magda Duran (Tomas Belles), en cadet.

Aiguaviva, la següent

el 9

La següent prova de l'Open BMW es farà aquest diumenge a Aiguaviva, per a la qual ja estan obertes les inscripcions. El calendari de la tercera edició de l'Open el completarà el diumenge 17 la cursa que es farà a les Planes d'Hostoles, que també serà la cursa del Campionat de Catalunya Universitari de BTT. Les proves d'aquesta competició es caracteritzen perquè es desenvolupen en circuits molt tècnics, que són els que agraden als amants de la BTT.