Més esport

Ibi acull el Campionat Nacional de Futbol Sala Paralímpic

Adreçat a persones amb paràlisi cerebral la competició tindrà lloc el 22, 23 i 24 de febrer en el Poliesportiu Municipal

El cap de setmana del 22, 23 i 24 de febrer de 2013, se celebra al pavelló 1 del Poliesportiu Municipal d'Ibi el Campionat Nacional de Futbol Sala Paralímpic. Un important esdeveniment esportiu en el qual competiran 6 equips de futbol sala per a jugadors amb paràlisi cerebral.

La competició està organitzada per l'Ajuntament d'Ibi i l'O.D. Rayo Ibense junt a la FEDPC (Federació Espanyola d'Esport de Persones amb Paràlisi Cerebral i Lesió Cerebral) i la FESA (Federació d'Esports Adaptats de València).

Dos dels equips participants provenen de Madrid, FMDPC Madrid i Fesport, altres dos de Barcelona, Disport A i Disport B), un d'ells d'Extremadura i l'equip local O.D. Rayo Ibense.

Antonio Rico, regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Ibi, ha mostrat la seua gran satisfacció en què Ibi albergue un esdeveniment esportiu d'aquestes característiques.

El Campionat iniciarà el seu programa el divendres 22 de febrer amb una reunió de tècnics a les 15h., després de la qual es realitzarà una classificació mèdic esportiva. A les 17.30h. tindrà lloc l'inici del campionat i la inauguració es realitzarà en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal abans del primer partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.