Més esport

Torna la copa del món a la Molina

Surf de neu. L'estació és la seu aquest dissabte de les proves d'eslàlom paral·lel gegant (PGS) a la pista l'Estadi-Font Canaleta

La Molina és la seu aquest cap de setmana de les proves masculina i femenina de la copa del món de surf de neu en la modalitat eslàlom paral·lel gegant (PGS), una de les més vistoses i emocionants per la competència directa entre els riders. Dos anys després del mundial de la FIS, l'estació repeteix amb la prova que ja es va disputar l'any passat i també del 2008 al 2010.

La prova es disputarà a la pista de l'Estadi-Font Canaleta, amb entrenaments demà i demà passat i la competició dissabte –les classificacions, de 9 a 11, i la final, de 12 a 14–. El format són dues mànigues classificatòries en cadascuna de les dues traces marcades a la pista (blava i vermella) amb els 16 millors classificats per a la final per creuar-se en duel directe marcat pels temps acreditats abans. L'escenari permet el fàcil accés al públic per poder seguir les curses des de la línia d'arribada, perquè a la zona de Font Canaleta s'hi pot accedir pel telecadira de Font Canaleta i també el de Cap de Comella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.