Barça

“Tornar al Barça? Aquesta etapa està tancada”

Pep Guardiola. El futur inquilí de la banqueta del Bayern va dir, en una conferència al barri de La Boca (Buenos Aires), que no es planteja tornar en un futur al club blaugrana com a tècnic

Després de la multitudinària conferència de dimarts passat a Bogotà (Colòmbia) davant 10.000 persones, ahir Pep Guardiola va tornar a parlar en públic. Els afortunats, al voltant d'uns 120 joves d'entre 12 i 14 anys, presents en la conferència que l'extècnic del FC Barcelona va oferir a La Usina del Arte, al barri de La Boca (Buenos Aires) –a mitjanit, hora catalana, va fer una conferència amb el títol Passió, lideratge i treball en equip destinada a un públic més adult–, en un acte organitzat pel govern argentí i en què Mauricio Macri, expresident del Boca Júniors i actual alcalde de la capital argentina, va exercir d'amfitrió.

Guardiola no va voler parlar del Bayern de Munic. No va dir res del seu futur equip, però sí que va tenir paraules pel seu passat a can Barça. I va ser rotund amb la resposta: “Tornar al FC Barcelona? Aquesta etapa està tancada”, va assegurar el de Santpedor. “El Barça va ser una etapa fantàstica de la meva vida, però s'ha acabat. És un orgull molt gran haver format part d'aquest club, però la vida continua i s'han de buscar nous reptes. En el futbol, com en la vida, un neix, creix i es fa adult i quan una etapa acaba, s'ha de seguir i començar-ne una de nova”, va afegir. “És millor que l'entrenador prengui la decisió de deixar un club, que no pas que la decisió la prenguin d'altres”, va dir també Guardiola, en referència al fet que entenia que el seu cicle al Barça havia acabat i que va marxar en el millor moment, amb el caliu dels títols i el joc excels exhibit per l'equip amb ell a la banqueta.

Dimarts, Guardiola va elogiar el seu mestre futbolístic i el millor jugador que ell ha dirigit com a tècnic fins ara. Elogis per a Johan Cruyff i Leo Messi. I ahir, més bones paraules per a l'argentí: “Ha estat un plaer poder entrenar un futbolista com Messi. No crec que el seu homòleg de la PlayStation pugui jugar millor que ell”, va bromejar.

RES DE RETORNS

El Barça va ser una etapa fantàstica de la meva vida, però es va acabar i la vida segueix


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.