Barça

Valdés, baixa davant el Betis per lesió

El porter del FC Barcelona pateix una “fasciïtis plantar al peu esquerre”

Messi, Abidal i Busquets sí que han treballat amb el grup aquest dissabte

El porter del FC Barcelona Víctor Valdés serà baixa per al partit de la lliga de demà a causa d'una fasciïtis plantar en el peu esquerre. L'equip ha tornat aquest dissabte a entrenar amb el retorn a la feina de grup de Lionel Messi i Sergio Busquets, però no de Pedro Rodríguez, per una gastroenteritis vírica.

Així doncs, Valdés ha tornat a realitzar treball específic a causa d'unes molèsties en el seu peu esquerre que finalment el faran perdre's el partit de lliga, segons ha informat el club blaugrana en un comunicat.

Malgrat aquests contratemps, l'entrenament amb tots els disponibles a la ciutat esportiva ha tornat a comptar amb la presència de Lionel Messi, qui no va poder actuar en el partit de lliga de Campions davant el Bayern de Munic i aquesta setmana havia fet treball de fisioteràpia.

També Sergio Busquets sembla deixar enrere les seves molèsties en el pubis i ha format part del grup blaugrana, de la mateixa manera que el defensa Éric Abidal, que havia estat absent per una sobrecàrrega.

Dos jugadors del filial, el porter Oier Olazábal i el davanter Gerard Deulofeu, han estat cridats per a aquesta sessió del primer equip i entraran amb tota probabilitat en la convocatòria del partit al Camp Nou davant el Betis, on el Barcelona podria proclamar-se matemàticament campió de Lliga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.