Més esport

El màsters de pilota valenciana reuneix l'elit del Raspall

Les semifinals es jugaran este divendres i el dissabte 25 en els trinquets de Piles i La Llosa de Ranes mentre que la final està programada per al 1 de juny a Bellreguard

Ja està tot preparat per a l'inici de la primera edició del Masters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat de Raspall. El torneig ha estat impulsat des de la Conselleria de Governació i Justícia i la qualitat del seu cartell li converteix en el de major prestigi de la modalitat d'entre els disputats davall un format reduït de dos semifinals i la final.

La jornada inaugural, corresponent a la primera semifinal, es completarà este divendres en el trinquet de Piles i després d'una prèvia de juvenils, Marrahí, Alberto i Miravalles jugaran contra Pepe, Coeter II i Xoto.

La segona semifinal està programada per al dissabte 25 en el trinquet de la Llosa de Ranes i en este cas seran de la partida Moltó, Dorín i Sidahmed, que tindran en la contra a Moncho, Sanchis i Canari (18:30 hores).

Els equips vencedors de cada eliminatòria pugnaran pel títol el dissabte 1 de juny en el trinquet de Bellreguard.

La confecció d'este torneig, que pretén perdurar en el temps i consolidar-se com una de les cites més destacades de la temporada, és la primera actuació del Pla Director de la Pilota Valenciana en l'àmbit professional del Raspall.

La previsió apunta a la igualtat en les partides i a un seguiment massiu per part dels afeccionats, sobretot tenint en compte l'èxit en el referent proper del Màsters Pilota Generalitat Valenciana en la modalitat d'escala i corda. I és que en els dos trofeus s'ha reservat la participació als millors exponents de cada modalitat i en ambdós s'han confeccionat equips que difícilment podrien participar en altres competicions a causa del seu potencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Qui té dret a fer vaga?

FILÒSOF
 

La primera flama

Girona
 
 

Golejada per esvair dubtes

Barcelona
 

Punter afina i el Barça segella una altra victòria

Barcelona
 

Lluny, també és un curs diferent

Girona
 
Jofre Carreras
JUGADOR DE L’ESPANYOL

“El futbol em resulta terapèutic”

sant adrià de besós
 

Si es fa un mal joc, es perd

BADALONA