Futbol català

I amb marge respecte al cinquè

Si no fa saltar la banca i treu el Vila-real i l'Almeria –els dos clubs amb més pressupost de la categoria– de la segona plaça d'ascens directe, el Girona disputarà una fase d'ascens històrica, res a veure amb les que havia viscut recentment per pujar a segona B o a segona A. I no només la jugarà, sinó que molt probablement ho farà amb el factor camp a favor, com a mínim en la primera eliminatòria. Perquè, amb només sis punts per disputar-se, l'equip en treu quatre a l'Alcorcón, cinquè, i sis al Ponferradina –amb el goal average en contra, això sí–, que va prendre el sisè lloc al Las Palmas.

La primera eliminatòria, que es juga la setmana següent de l'última jornada, enfronta el sisè al tercer i el cinquè al quart, amb la tornada a casa dels millors classificats. Els gironins són ara tercers, a un punt de l'Almeria, tot i que si el Vila-real guanya aquest vespre –rep el Xerez, cuer–, recuperarà el segon lloc i els traurà dos punts.

Amb 4 punts més que l'Alcorcón, el factor camp en la fase està ben encarrilat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.