Barça

Dongou i Adama, convocats contra el Granada

Gerardo Martino té fins a 8 baixes i només 17 jugadors disponibles del primer equip

Gerard Piqué i Cesc Fàbregas reben l'alta mèdica i formen part de la convocatòria

L'entrenador del Barcelona, Gerardo Tata Martino, ha necessitat incloure dos jugadors del filial els davanters Adama Traoré i Jean Marie Dongou per completar la convocatòria del partit de Lliga de demà contra el Granada.

Martino ha convocat tots els disponibles de la primera plantilla, menys Isaac Cuenca, que no compta per al tècnic de Rosario. En total, setze homes del primer equip més els dos reforços del Barcelona B per enfrontar-se al conjunt andalús.

Els blaugrana arriben a aquest partit apressats per les baixes, l'última, la del migcampista Xavi Hernández, que s'ha quedat fora de la llista en persistir les molèsties als isquiotibials. També són baixa per lesió els davanters Lionel Messi i Cristian Tello, els centrecampistes Jonathan dos Santos i Ibrahim Afellay, els defenses Jordi Alba i Dani Alves i el porter Víctor Valdés.

Martino recupera, almenys, dos dels homes que no van poder jugar contra el Betis: el defensa Gerard Piqué i el migcampista Cesc Fàbregas, que avui han rebut l'alta després d'entrenar-se des de fa diversos dies al mateix ritme que els seus companys.

Els 18 jugadors convocats per al partit del Granada són: Pinto, Oier, Montoya, Piqué, Puyol, Mascherano, Bartra, Adriano, Sergio Busquets, Song, Iniesta, Sergi Roberto, Cesc, Alexis, Pedro, Neymar, Adama Traoré i Dongou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia