Barça

Martino: “Ningú m'ha de demanar disculpes”

L'entrenador del FC Barcelona convoca tota la plantilla excepte a Valdés per viatjar a Elx

El tècnic blaugrana assegura que no hi ha cap resultat esportiu que modifiqui el seu futur

L'entrenador del FC Barcelona, Gerardo Tata Martino, ha estat aquest dissabte breu i contundent sobre la trobada entre Andoni Zubizarreta i Luis Enrique: “El club no ha fet res que hagi estat fora de lloc”. I, per tant, “ningú m'ha de demanar disculpes”. A més, ha assegurat que no hi ha cap resultat esportiu que modifiqui el seu futur.

Martino ha convocat tota la plantilla, menys el porter Víctor Valdés, per al transcendental partit de Lliga que l'equip disputarà demà diumenge davant l'Elx. Al seu entendre, “les possibilitats estan intactes i el Barça torna a dependre d'ell mateix”.

El tècnic blaugrana ha decidit que viatgin els 19 jugadors disponibles més els lesionats Gerard Piqué, Carles Puyol, Jordi Alba, Neymar da Silva i Jonathan dos Santos, que també formaran part de l'expedició per fer grup. 

En total, seran 24 futbolistes els que demà al matí es desplacin a Elx, tots els integrants del primer equip menys Valdés, fins i tot amb crosses, i que es queda a Barcelona recuperant-se d'una greu lesió de genoll.

L'entrenador del FC Barcelona ha considerat avui que, ara que l'equip torna a dependre inesperadament de si mateix, no és el moment de jugar bé, sinó de guanyar els dos partits que queden per reeditar el títol de Lliga. “Ens ha costat guanyar els últims partits, però no hem de buscar la nostra millora versió, sinó simplement guanyar dos partits. Són 180 minuts que tenim per davant”, ha recordat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia