VOLEIBOL

SUPERLLIGA

Alcaraz: «Sóc un jugador explosiu»

El receptor gadità de 23 anys procedent de l'UCAM Múrcia Javier Alcaraz (1m90) arriba al Sant Pere i Sant Pau il·lusionat per formar part d'un equip que la temporada passada va despuntar amb un cinquè lloc en la superlliga i la classificació europea, tot i que després aquesta no es va materialitzar per problemes econòmics. «Estic molt motivat de formar part d'un conjunt que va fer una gran temporada i en els pocs dies que fa que sóc aquí m'ha impressionat el bon ambient que hi ha. Sóc molt optimista i crec que hi ha equip per igualar els resultats de l'últim exercici.» Alcaraz, que va coincidir amb el tècnic del SPiSP Alberto Toribio a l'Elx, es defineix com un «jugador lluitador, explosiu i amb tècnica» que no destaca ni en la recepció, ni en la rematada «Compagino les dues facetes.»

Alcaraz és un jugador complet, com ho demostren els títols que ha obtingut en la disciplina del vòlei platja, disciplina que requereix un domini de tots els aspectes del voleibol. Va ser campió estatal i campió europeu i també té diversos títols estatals en categories inferiors en pista.

El conjunt d'Alberto Toribio disputarà el primer amistós el dia 12 de setembre a Alcanyís contra el CAI Terol, l'actual campió de lliga.


El receptor gadità arriba al SPiSP molt motivat i creu que l'equip pot tornar a despuntar

El central André Oliveira, ben aviat

L'únic jugador que falta és el central André Oliveira, que encara no té el permís d'estrangeria. «Estem treballant amb la subdelegació de govern i esperem que tingui el visat en pocs dies», va explicar el president Dioni Camacho.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.