preguntes

JORDI BASTÉ

Amb poc futbol

1.

PER QUÈ
, per culpa de la guerra del futbol, hauré de veure la matinada vinent l'Argentina-Brasil per un canal de pagament dins d'un altre canal de pagament? És just pagar dos cops per un partit de seleccions internacionals?

2.

QUI VA
ser el membre del jurat que va decidir que Ielena Isinbaieva fos la guanyadora del premi Príncep d'Astúries de l'Esport quan, ara que hi havia una clara opció de l'Estat (molt superior a la de fa uns anys de Fernando Alonso), que és l'equip estatal femení de natació sincronitzada?

3.

PER QUÈ
cal aplaudir el fet que Nike s'arrisqui a vendre samarretes de bàsquet després del fitxatge de Ricky Rubio pel Barça, quan ha estat històricament un mal negoci? Sabíeu que inicialment les samarretes es posaran a la venda a la Botiga del Barça abans que comenci la lliga ACB?

4.

VAL
la pena llegir el llibre sobre Andrés Iniesta que ahir van presentar els seus autors, Dani Sanabre i Sique Rodríguez, amb el futbolista al Camp Nou? Resposta: sí.

5.

A ALGÚ
li interessa la Vuelta a Espanya, amb unes audiències televisives sota mínims i amb els millors ciclistes del món lluny de l'Estat?

6.

PER QUÈ
molta gent que treballa a l'Espanyol es riu del ridícul que està fent el director esportiu de l'Atlético de Madrid, Suso García Pitarch, pel mal record que va deixar entre molts companys del vestidor del club quan va jugar amb l'equip blanc-i-blau?

7.

PER QUÈ
Florentino Pérez va voler fitxar Ricky Rubio quan el seu entrenador, Ettore Messina, li havia dit que el seu primer base seria Pablo Prigioni? Algú es pot imaginar que, comparativament, la despesa del Real Madrid de bàsquet és tan bèstia com la de la secció de futbol?

8.

QUANTS
mitjans criticaran severament la decisió del president del Barça, Joan Laporta, d'encapçalar la manifestació de la Diada de divendres que ve quan mai ha amagat el seu independentisme? Qui serà un dels qui acompanyarà Laporta? Doncs el culer i magnífic actor Sergi López.

9.

QUÈ
va dir un dels membres del Tricicle (Joan Gracia) a un altre (Carles Sans) quan se'l va trobar a la tribuna del Camp Nou dilluns passat en el descans del Barça-Sporting?: «I tu, què hi fots, aquí?»

10.

PER QUÈ
no ha explicat encara ningú què ha passat amb la capitania de Tamudo? L'hi van treure? Va plegar ell? Qui ho decideix, quan i quins són els motius que han portat l'Espanyol a prendre aquesta decisió?

11.

COM ÉS
que, de cop i volta, un informe del COI ha creat desencís entre la gent que vol que Madrid sigui seu dels Jocs Olímpics del 2016 quan ja va ser un error tornar-se a presentar, ja que l'anterior escollida per l'organització dels Jocs del 2012 era una altra ciutat europea, Londres?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.