preguntes

JORDI BASTÉ

Espies (Leslie Nilsen i família)

1.

QUÈ
espera Joan Laporta per donar una explicació com a president del Barça sobre el cas de l'espionatge (auditoria de seguretat) a quatre vicepresidents? No hauria d'haver sortit ja el mateix dijous al costat del director general?

2.

PER QUÈ
tot i la celeritat i rapidesa amb què surt el director general del Barça, Joan Oliver, a la sala de premsa dijous ningú no l'assessora i li diu que, per frenar el cop, ho faci amb els quatre vicepresidents investigats al costat?

3.

PER QUÈ
el vicepresident Jaume Ferrer no va voler fer declaracions públiques però, en canvi, va donar explicacions a qui volgués durant tot dijous, dia que el seu telèfon mòbil treia fum? Després de dir a La Vanguardia ahir: «No sé si l'objectiu és afavorir la candidatura de Sandro o destrossar aquesta junta», podria ser que Ferrer presentés aviat la dimissió?

4.

QUI
investigava Joan Franquesa? Per què investigaven Joan Franquesa? Era un tema preelectoral o era un tema vinculat als seus negocis a Sant Cugat?

5.

VAN
menjar bé els quatre vicepresidents (Yuste, Ferrer, Boix i Franquesa) el mes de març passat al restaurant japonès Yashima, de l'avinguda Josep Tarradellas de Barcelona, al costat de Joan Laporta per explicar-li el que havia passat i que, segons alguns dels presents, va provocar una reacció d'emprenyada descomunal del president del Barça?

6.

NO
hi havia càmeres per veure com Jaume Ferrer es va abraonar sobre Joan Oliver quan els quatre investigats van anar a reunir-se amb el director general del club al seu despatx per demanar-li explicacions? Per què surt la notícia ara, quan això va passar fa mig any? Hi té alguna cosa a veure que molts coneixien aquesta informació però que faltava la confirmació que va escampar en un sopar un dels vicepresidents investigats?

7.

QUI
beneficiava, aquesta investigació? Aquesta és la pregunta. Era algun altre directiu? Per què hem d'aplaudir la notícia de David Torras i Maika Navarro a El Periódico?

8.

PER QUÈ
hem d'estar tranquils perquè als jugadors, sempre aliens a aquest tema, no els afectarà tot aquest festival d'aventures al qual està sotmesa la junta directiva del Barça? Per què hem d'estar tranquils perquè el primer que ho està és l'entrenador, Pep Guardiola, perfectament coneixedor de l'especial idiosincràsia del club?

9.

CAL
que el ministre de Justícia, Francisco Caamaño, opini sobre el que ha passat a Can Barça dient que s'ha de combatre aquestes pràctiques enèrgicament? Està demanant el ministre espanyol que es prohibeixi l'espionatge i que s'eliminin les agències de detectius?

10.

HI HA
alguna opció de donar la raó als qui diuen que curiosament aquest cas d'espionatge ha sorgit dies després que Joan Laporta s'hagi definit en manifestacions pel dret a decidir i hagi proclamat el seu independentisme als quatre vents?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.