Motor

Lorenzo guanya el GP de Catalunya

El pilot mallorquí sumà la quarta victòria consecutiva en MotoGP i ja només el separa un punt del lider del Mundial, Valentino Rossi

Marc Màrquez cau a la tercera volta de la cursa

Jorge Lorenzo (Yamaha YZR M 1) ha guanyat aquest diumenge el Gran Premi de Catalunya de MotoGp que s'ha disputat al circuit de Montmeló. Segon ha estat l'italià Valentino Rossi i tercer el català Dani Pedrosa (Repsol Honda RC 213 V). Aquesta és la quarta victòria consecutiva del pilot mallorquí que se situa a un sol punt de Rossi, que segueix encapçalant la classificació general de Mundial amb 138 punts.

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) no ha tingut sort i ha caigut en la tercera volta. Aquesta és la tercera cursa que el pilot de Cervera no puntua i s'allunyen molt les possibilitats de revalidar el títol de campió del Món que va aconseguir en les dues anteriors temporades.

Pel que fa a la categoria de Moto2, la victòria ha estat pel pilot francès Johann Zarco (Kalex) Els pilots catalans Alex Rins (Páginas Amarillas Kalex) i Tito Rabat (Estrella Galícia 0'0 Kalex) han creuat la línia de meta en segon i tercer lloc, respectivament. Amb aquesta victòria, Zarco amplia a 40 punts l'avantatge al capdavant de la classificació general del Mundial respecte Rabat, que se situa en segona posició.

En la categoria de Moto3, el pilot anglès Danny Kent (Honda) s'ha imposat per davant de l'italià Enea Bastianini (Honda) i el basc Efrén Vázquez (Honda). Amb aquest triomf, Kent segueix liderat el Mundial, que aquest cap de setmana ha augmentat fins als 51 punts la diferència respecte el segon classificat, Bastianini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia