3a DIVISIÓ

Reacció inacabada de la Pobla de Mafumet

La Pobla va caure a casa contra el Manlleu, que va saber administrar dos gols psicològics

Montes, a falta d'un quart, va escurçar distàncies pel filial grana, que continua antepenúltim

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA
«En la primera part hem portat el pes del partit i els hem obligat a fer un joc directe, però un error d'estratègia ens ha costat car; i el segon gol ja ens ha condemnat»
«L'equip ha treballat i ha plantat cara a un rival difícil, i estic convençut que si continuem així sortirem dels llocs de descens»
«He reclamat un fora de joc, però crec que com a molt m'haurien d'haver ensenyat targeta groga, però els àrbitres sempre tenen raó»

La Pobla de Mafumet va perdre a casa contra el Manlleu, després de gairebé un mes, i continua ocupant la penúltima posició de la taula. El filial grana va merèixer alguna cosa més contra un dels favorits a ocupar una de les primeres quatre places, però va ser víctima de dos gols psicològics dels osonencs, el primer, just abans del descans, i el segon, quatre minuts després de la represa. Al final, ja perdent per la mínima després que Montes escurcés distàncies quan faltava un quart d'hora, el conjunt de Coch va tenir alguna possibilitat, tot i que també hauria pogut acabar golejat.

Els primers minuts van ser trepidants, sense ocasions però protagonitzats per una lluita ferotge per obtenir el control del joc. No va ser fins passada la mitja hora que van arribar les primeres accions clares de perill dels grana a pilota aturada. Ñoño va enviar una falta a la base del pal (31'), i en el córner posterior a aquesta jugada els grana van tenir una doble oportunitat d'Ivan González, que va rematar de cap al travesser, i de Denís, que va desbaratar el porter. la resposta del Manlleu va trigar a arribar, però va ser molt efectiva, ja que quan ja es complia el minut 45 Planagumà, alçant-se sobre la defensa poblenca, va rematar de cap al fons de la xarxa un servei de córner.

Si el 0-1 havia fet molt de mal psicològicament a la Pobla, encara en va fer més el 0-2, obra de Maik, quatre minuts després de la represa, després d'aprofitar un refús dins l'àrea en què els locals van reclamar un possible fora de joc posicional d'un jugador visitant. Els canvis introduïts per Santi Coch no van fer variar gaire el guió. És més, el Manlleu hauria pogut sentenciar si David Pérez no hagués xutat tant creuat dins l'àrea (69'). A partir d'aquí, però, els grana es van envalentir i van escurçar distàncies mitjançant Montes, que va aprofitar el refús després que Ton Alcover, en un excel·lent xut de falta, havia enviat la pilota al pal. En l'últim quart d'hora els grana van intentar marcar amb insistència, penjant pilotes a l'àrea i fent pujar tota l'artilleria a dalt, però va ser el Manlleu, el que va estar a punt de marcar, en dos contraatacs que primer Gio (91') i més tard Planagumà (93') no van saber concretar.

Coch, un altre cop expulsat.

El tècnic grana, Santi Coch, va ser expulsat per segona vegada aquesta temporada. La primera va ser en la sisena jornada, contra el Palamós. Coch va protestar tímidament un possible fora de joc sense conseqüències en el minut 73, i l'àrbitre, després de donar-li les pertinents explicacions, el va convidar a abandonar la banqueta.

LA POBLA DE MAFUMET
1
MANLLEU
2
LA POBLA DE MAFUMET:
Sergio López, Marc Blasco, Denís, Vivó, Fernando, Roca, Alfons, Ivan González (Llobet 54'), Esteve (Montes 54'), Ñoño (Ton Alcover 62') i Aleixo.
MANLLEU:
Tato, Masoliver, Archi, David Andreu, Rubén Ortiz, Geli (Maik 23'), Dani Romero (Gio 72'), Calvo, David Pérez (Venzal 86'), Granell i Dani Planagumà.
GOLS:
0-1 (45') Dani Planagumà. 0-2 (49') Maik. 1-2 (76') Montes.
ÀRBITRE:
Oliva Bueno.
T.G.:
Als locals Marc Blasco, Ivan González i Fernando, i al visitant Calvo.
T.V.:
Directa a l'entrenador local, Santi Coch (73').
COMENTARI:
Uns 400 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.